Pataria M. Petruškevičius: ko vengti ir ką rinktis nuotakoms | Kas vyksta Kaune

Pataria M. Petruškevičius: ko vengti ir ką rinktis nuotakoms

delfi.lt 2014/05/30 13:57

Vestuvių sezonui vis labiau įsibėgėjant stilistas Mantas Petruškevičius pataria, ką rinktis ir ko vengti būsimoms nuotakoms. M. Petruškevičius pirmenybę teikia kokybiškoms medžiagoms ir natūralumui, bei siūlo nuotakoms renkantis vestuvinę suknelę nepersistengti.

„Siūlyčiau suknelę rinktis pagal siluetą – žiūrėti, kur yra liemuo, krūtinė, nes kartais būna labai plona riba nuo vulgarumo iki seksualumo, nuo seksualumo iki elegancijos. Svarbu, kad viskas būtų savo ribose“, – DELFI teigė M. Petruškevičius.

Žinomas stilistas taip pat rekomenduoja būsimoms nuotakoms nepersistengti.

„Aš nesu už „tortus“ – aš labiau esu už eleganciją. Jeigu dar tas tortas su per daug kremo tai jis dažniausiai būna neskanus. Tas pats su vestuvinėmis suknelėmis. Jeigu yra per daug detalių, jei yra netinkama spalva, per daug pūsta… Tada gaunasi „tortas“ ir dažaniausiai ji neskanus“, – įsitikinęs stilistas.

M. Petruškevičius neslepia, kad vestuvinė mada labai brangi. Tačiau tokia vestuvių kaina.

„Kurios domisi, kurios keliauja, kurios mato šiek tiek plačiau – nepersistengia. Pas mus toks supratimas apie vestuves – kuo daugiau prasto tiulio ir kuo daugiau sintetinių audinių šleifų ir kuo mažiau natūralumo. Aš esu už natūralius audinius, šilkus ir už gerų kompanijų sukneles. Aišku, ne visiems tas yra prieinama, nes vestuvės brangiai kainuoja. Bet kam tada kelti vestuves, jeigu nėra pinigų (…). Ko gero Lietuvoje šiemet nebus nė vienos nuotakos, kuri išeis su madingiausia vestuvine suknele. Todėl kad mada, vestuvinė mada, kainuoja labai didelius pinigus. Pavyzdžiui, man patinka Elie Saab dizainerių kuriama vestuvinė mada, bet kas tą gali įpirkti aš nelabai žinau“, – neslepia žinomas televizijos laidų vedėjas.

M. Petruškevičius taip pat nepataria kopijuoti užsienio dizainerių darbų.

„Dažniausiai kaip pasisiuva, tai taip ir atrodo. Siūta pogrindyje, rūsyje kažkur. Realiai Lietuvoje yra tik pora dizainerių, kurie kuria vestuvinę madą. Turbūt Lietuvoje visi juos žino ir aš jais labiausiai pasitikiu. Galbūt geriau pas Lietuvos dizainerį užsisakyti, nei kopijuoti tam tikrų mados namų sukneles“, – DELFI teigė M. Petruškevičius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA