Drama Šilainiuose: pareigūnai moterį gelbėjo lipdami per langą, agresyvus vyras pasipriešino policijai | Kas vyksta Kaune

Drama Šilainiuose: pareigūnai moterį gelbėjo lipdami per langą, agresyvus vyras pasipriešino policijai

Asociatyvi / R. Jazdauskaitės nuotr.

Pirmadienio vakarą tikra drama vyko Šilainiuose. Policija gavo pranešimą apie triukšmą sklindantį viename Kuršių gatvės daugiabutyje. Atvykę pareigūnai laiptinėje rado pusnuogę moterį be sąmonės. Buto viduje klykė dar viena moteris bei siautėjo neblaivus vyriškis. Pareigūnams teko organizuoti skubią operaciją.

Drama prasidėjo kelios minutės prieš vidurnaktį. Atvykę į Kuršių gatvės penkiaaukštį policininkai laiptinėje rado pusnuogę stipriai sumuštą moterį, kuri skubiai išgabenta į Kauno klinikas.

Iš antrajame aukšte esančio buto girdėjosi kitos moters klyksmas ir pagalbos šauksmas. Moteris vis pribėgdavo prie lango ir šaukėsi pagalbos. Į Kuršių gatvę atskubėjo dar keli pareigūnų ekipažai, ugniagesiai – gelbėtojai, medikai.

Buvo panaudotos ugniagesių kopėčios ir nutaikęs progą pareigūnas per langą įšoko į butą. Čia jį „pasitiko“ neblogai pareigūnams žinomas neblaivus R. T. (gim. 1978 m.). Vyras pasipriešino policijos pareigūnams, tačiau buvo sutramdytas ir sulaikytas. Jam gresia atsakomybė už pasipriešinimą patruliams.

Bute buvusi vyro sugyventinė taip pat išvežta į klinikas. Pirminiais duomenimis, rimtų traumų ji nepatyrė.

Tikslias incidento aplinkybes aiškinasi policijos pareigūnai.

Dėkojame skaitytojams už informaciją!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA