„Automobilių stovėjimo aikštelės” buvusiam Kauno merui leido statyti automobilį taksi vietoje | Kas vyksta Kaune

„Automobilių stovėjimo aikštelės” buvusiam Kauno merui leido statyti automobilį taksi vietoje

Kas vyksta Kaune nuotr.

Lygūs ir lygesni. Taip galima būtų apibūdinti buvusiam Kauno merui Vytautui Šustauskui išduotą raštą, su kuriuo galima statyti automobilį rezervuotoje taksi vietoje.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad miesto centre, Mickevičiaus gatvės taksi sustojimo vietoje beveik kiekvieną dieną stovi automobilis „Hyundai“, kuriam nereikia mokėti už automobilio stovėjimą.

Šioje vietoje automobilio parkavimas valandai kainuoja 4 Lt, tačiau V.Šustauskui, automobilį statančiam taksi vietoje, už parkavimą mokėti nereikia. Bent jau taip galvoja kontrolieriai, tikrinantys, ar visi automobilių vairuotojai rinkliavą moka sąžiningai, tačiau šį mažąjį „Hyundai“ praleidžia.

Tikriausiai dėl to, kad ant automobilio lango puikuojasi VŠĮ „Automobilių stovėjimo aikštelės“ direktoriaus Algimanto Puidoko dar 2011-ais metais išduotas raštas, skelbiantis, kad „Taksi stovėjimo ženklo zonoje viena vieta rezervuota Vytauto Šustausko (a.k ………..) automobiliui”.

Neseniai rašėme, kad kontrolieriai vietoj leidimo pripažįsta ir kitus identifikacinius ženklus, kuriuos dalis Kauno vairuotojų naudoja kaip parkavimo leidimus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA