Kaune nupinta suknelė iš pienių | Kas vyksta Kaune

Kaune nupinta suknelė iš pienių

Organizatorių nuotr.

Pienės ne tik sunkiai išnaikinamos piktžolės, bet ir gražios gėlės – pavasario pievų karalienės. Iš jų Kaune buvo nupintas ne šiaip didelis vainikas, o visa suknelė. Ši, nors ir trumpomis rankovėmis bei vos siekianti kelius, – sveria apie 10 kilogramų.

Prie geltonai žydinčios suknelės triūsė iš viso 7 žmonės: trys „D.A.R.K studio“ komandos nariai, du savanoriai ir vizažistė su plaukų stiliste. Darbas prasidėjo anksti ryte – apie keturias valandas truko vien pienių rinkimas. Panašiai laiko užtruko ir pienių žiedų tvirtinimas prie ant metalinio suknelės karkaso užtraukto tinklo.

Nors suknelė gana sunki ir sutvirtinta metaliniu karkasu, ją galima dėvėti. Tam specialiai buvo ieškoma išskirtinės išvaizdos mergina – ilgų plaukų ir švelnių bruožų veido.

Pasak akcijos sumanytojų, pienė nepelnytai nuvertinta gėlė – ji ryški, puošni ir nelepi, ypač tinkanti įvairiausioms dekoracijoms ruošti pavasarį. Dekoro studijai tai didžiausia, bet ne pirma akcija. Pernai jie dekoravo stalą su 400 rožių, susuktų iš klevo lapų. Taip pat yra pjaustę fotosesijai moliūgus moderniais raštais, bei darę puokštes iš rožių ir citrinų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA