Perkasti keliai įkalino aleksotiškius | Kas vyksta Kaune

Perkasti keliai įkalino aleksotiškius

"Kas vyksta Kaune" skaitytojo nuotr.

Aleksote prasidėję požeminių tinklų tvarkymo darbai – tikras galvos skausmas vietiniams gyventojams. Be to, aleksotiškiai piktinasi, kad kelias perkastas net neįspėjus, todėl dalis gyventojų automobilių tiesiog negali išvažiuoti iš kiemų.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Gedas J. teigia, kad Drebulių gatvė buvo perkasta šeštadienį. Atkasę požeminius tinklus darbininkai didžiulę duobę aptvėrė ir išvyko. Gyventojai apie darbus nebuvo įspėti, todėl tie vairuotojai, kurių mašinos liko kiemuose, tiesiog neturėjo galimybės išvažiuoti iš savo valdų.

Be to gyventojai piktinasi, kad darbus atlikę darbininkai nesutvarko gatvių – asfaltas suardomas, tačiau baigus darbus duobė tiesiog užpilama, o atstatyti kelio dangos neskubama.

„Apie darbų kokybę net nekalbu. Kitose gatvelėse po jų darbų vos pravažiuot galima. Gatvelėje 6 namai. Nežinau, kiek kaimynų spėjo išsivaryti mašinas. Bet tarkim aš nebuvau savaitgalį. Mašina kieme, į darbą važiuot negaliu. Vilniaus KRS kažkodėl laimėjo konkursą Kaune, vienas traktoristas net lietuviškai nekalba“, – piktinasi skaitytojas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA