A.Guoga: „Atėjo laikas baigti V.Uspaskicho, L.Graužinienės ir R.Pakso erą“ | Kas vyksta Kaune

A.Guoga: „Atėjo laikas baigti V.Uspaskicho, L.Graužinienės ir R.Pakso erą“

E.Kurtinaitytės nuotr.

Sekmadienio pavakarę „PuntoJazz“ palėpėje savo išmintimi ir patirtimi dalinosi įvairialypė asmenybė, vienas sėkmingiausių verslininkų Antanas Guoga.

Žinomas kaip puikus verslininkas A.Guoga dalinosi savo sukaupta patirtimi. Turint unikalią galimybę pasikalbėti su kauniečiais, verslininkas nuoširdžiai pasakojo apie savo sukauptus turtus, krepšinio pasaulį, meilę pokeriui ir apie norą patekti į Europos parlamentą. Taip pat nuoširdžiai atsakinėjo į žiūrovų užduotus klausimus „Kas vyksta Kaune“ organizuojamame renginių cikle „Kitokie pasikalbėjimai“.

Jau būdamas 11 metų A.Guoga iškeliavo į Australiją. Nuo vaikystės buvo mokamas kiek turi įdėti pastangų, kad kažką gyvenime pasiektum. Paklaustas apie sėkmingo verslo formulę A. Guoga vienareikšmiškai paminėjo pasitikėjimą.

„Turi pasitikėti savimi, turi mokėti atrinkti komandą, nes vienas daug nepadarysi. O pasitikėti savimi gali, kai turi daug žinių, kai turi realios patirties. Turi užaugti, kad pasitikėtum savimi“, – kalbėjo A.Guoga.

A.Guoga taip pat labai žinomas kaip pokerio mylėtojas, kuris laimėjus džiaugiasi, o kenčia kai pralošia, bet negatyvių emocijų neskleidžia.

„Esmė talento, kai gali kontroliuoti save, tai nereaguoti į blogus įvykius. Esmė yra kaip tu reaguoji ar nereaguoji, – patarimus žarstė A.Guoga. – Pokeris gyvenimo dalis, kai tą dariau, dariau maksimaliai.“

Paklaustas apie didžiausią pergalę pokeryje A.Guoga atviravo, jog per vieną dieną buvo išlošęs 5 milijonus JAV dolerių.

A.Guoga gerai žinomas ir sporto pasaulyje. Jo valdoma lažybų bendrovę „TonyBet“ remia Lietuvos krepšinio rinktinę, Prienų „TonyBet“, Vilniaus „Lietuvos ryto“, „Trakų“ ir kitas komandas.

„Visi „TonyBet“ pinigai yra skiriami sportui, nei cento sau nepasiimame“, – aiškino A. Guoga.

„Kitokie pasikalbėjimai“ su A.Guoga neapsiėjo ir be vienos aktualiausių temų šiuo metu – Europos Parlamento rinkimų.

„Atėjo laikas baigti Viktoro Uspaskicho, Loretos Graužinienės ir Rolando Pakso erą, – apie savo užmojus politikoje kalbėjo A.Guoga. – Padarykitę tiek kiek aš ir jau tada galit eiti į politiką. Padėti kitiems.“

Atsakinėdamas į žiūrovų klausimus apie labdarą ir pagalbą kitiems, A.Guoga prasitarė apie savo įsteigtą paramos fondą, kuris žmogui duoda ne žuvį, o meškerę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA