Kurios gatvės remontuojamos šią savaitę? | Kas vyksta Kaune

Kurios gatvės remontuojamos šią savaitę?

Archyvo nuotr.

Kauno mieste tęsiami intensyvūs gatvių tvarkymo darbai. Šiuo metu mieste darbuojasi 4 kelininkų brigados, informuoja miesto savivaldybė.

Šiuo metu išdaužų ir duobių tvarkymo darbai vykdomi Lietuvių, Slėnio ir Kulautuvos gatvėse. Šią savaitę taip pat bus tvarkomos Studentų ir Ežero gatvės bei Kariūnų plentas. Kelininkai įspėja, kad dėl remonto darbų tvarkomose gatvėse gali susidaryti spūstys. Vairuotojams patariama esant galimybei pasirinkti alternatyvias trasas.

Minėtus darbus vykdo trijų su savivaldybe sutartis pasirašiusių bendrovių „Kamesta”, „Kauno keliai” ir „Kauno tiltai” kelininkų brigados. Visiems avarinių duobių tvarkymo darbams suteikiama 1 metų garantija. Atliekamų darbų kokybę prižiūri ir kontroliuoja bendrovė „Laboratorinių bandymų centras”.

Be avarinių duobių tvarkymo darbų toliau vykdomos šį mėnesį pradėtos Savanorių pr. įkalnės ir K. Petrausko g. rekonstrukcijos,

Praėjusią savaitę kelininkai tvarkė Vydūno al., Grybausko g., Putvinskio g., Dzūkų g., Lietuvių g., g., Archyvo g. ir Ekskavatorininkų g.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA