„Startup Weekend Kaunas“ dalyviai išbandys virtualios realybės akinius „Oculus Rift“ | Kas vyksta Kaune

„Startup Weekend Kaunas“ dalyviai išbandys virtualios realybės akinius „Oculus Rift“

Balandžio 25-27 d. prasideda „Misija į kosmosą – Startup Weekend Kaunas“. Dvi dienas Ryšių istorijos muziejuje bus kuriamos inovatyvios verslo idėjos bei produktai. Šį kartą renginio organizatoriai, KTU „Startup Space“, ne tik suteiks galimybę dalyviams pristatyti savo verslo idėją, bet ir pasiūlys jiems išskirtinių pramogų bei veiklų.

Renginys – skirtas plėtoti jaunojo verslo ekosistemą Lietuvoje, todėl pagrindinis prioritetas – sukurti tinkamas sąlygas, kad renginio metu susikūrusios komandos plėtotų savo veiklą ir po „Startup Weekend Kaunas“ renginio, kuriame bus generuojamos idėjos žmonių, skirtingų savo įgūdžiais bei patirtimi. Organizatorių tikslas – padėti tokioms komandoms išlikti kartu iki idėjos įgyvendinimo. Tikimasi, jog motyvaciją kurti ir dirbti kartu, pakels rėmėjų įsteigtas prizinis fondas, kurio vertė – daugiau nei 5000 lt. Web sprendimų profesionalai „Data Dog“ dovanos teniso stalą būsimam komandos biurui už geriausią savaitgalio idėją. Mobiliųjų Technologijų įmonė „Telesoftas“ skirs 64 valandų Android Academy mokymus visai komandai. „Open Planes“ dovanos SEO mokymų, sukūrusiai geriausią produkto marketingo strategiją. Daugiau prizų ir kategorijų rasite renginio svetainėje.

Organizatoriai siekia, jog šį pavasarį renginys išsiskirtų iš buvusių „Startup Weekend“ renginių savo infrastruktūros ir idėjų kokybe. Tikimasi, kad renginio metu susiformavusios komandos toliau plėtos savo idėjas. Tai būtų neįmanoma be „Inovatyvaus verslo kūrimo skatinimas (INOVEKS)“, Projekto Nr. VP2-1.4-M-05-V-01-006“ paramos, skiriamos iš Europos Regioninės Plėtros bei Socialinio fondo.

Renginys vyks KTU Ryšių istorijos muziejuje, o dalyviai naudosis šviesolaidiniu TEO internetu. Renginyje komandoms padės įvairių sričių specialistai – verslo vystymo ir marketingo, programavimo bei techninių sprendimų ir dizaino. Tikimasi, jog dalyviai išnaudos visas galimybes įgyti kuo daugiau patirties ir pritaikyti gautus patarimus savo idėjai vystyti.

Taip pat šį kartą vykstančiame „Startup Weekend Kaunas“ renginyje, organizatoriai savo „misijos“ dalyviams žada daugybę malonių staigmenų, kurios praturtins dalyvių patirtį ir padės pajusti, kokios išradimų tendencijos šiuo metu pulsuoja pasaulinėje rinkoje. „Startup Weekend Kaunas“ dalyviai turės išskirtinę galimybę išbandyti pastaruoju metu žaidimų įrenginių rinkoje daug dėmesio sulaukusį „Oculus Rift“ virtualios realybės įrenginį, kurį perpirko „Facebooke“, taip pat galės susipažinti su „Leap Motion“ technologija – kompiuterio ir žaidimų valdymo ranka bei lazerine klaviatūra.

Jau yra galimybė įsigyti bilietus į renginį „Eventbrite“ registracijos sistemoje, o visa aktuali informacija talpinama „Startup Weekend Kaunas“ svetainėje bei renginio organizatorių „KTU StartupSpace“ socialinio tinklo paskyroje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA