KTU garbės daktaro vardas buvo įteiktas V. Lašui ir A. Sozonoffui | Kas vyksta Kaune

KTU garbės daktaro vardas buvo įteiktas V. Lašui ir A. Sozonoffui

Antradienį iškilmingo išplėstinio KTU Senato ir rektorato posėdyje, garbės daktaro vardo regalijos buvo įteiktos Vladui Lašui ir Alex Sozonoff.

A. Sozonoffas yra vienas iš steigėjų įkuriant Inovacijų ir verslo centrą Kauno technologijos universitete. Jis net 35 metus vadovavo „Hewlett Packard“ kompanijai, buvo jos viceprezidentas.

Tuo tarpu V. Lašas yra KTU „StartupSpace“ ambasadorius bei verslininkystės mentorius, konsultuojantis jaunuosius verslininkus, mezgantis svarbius kontaktus Lietuvoje ir užsienyje.

Ilgametis „Startup Weekend Lithuania“ renginio, organizuojamo KTU „StartupSpace“, rėmėjas. „Startup Weekend Lithuania“ renginio metu gimė ne vienas sėkmingas interneto verslas ir buvo sukurta daugiau negu šimtas prototipų.

Padėjo daug pastangų, rengiant pasaulinio garso britų verslininko sero Richardo Bransono, garsiosios „Virgin Group“ kompanijos įkūrėjo, vizitą į Kauną, kurio metu R. Bransonui buvo suteiktas KTU garbės daktaro vardas.

Parėmė KTU studentų ir dėstytojų iniciatyvą kartu su Lietuvos Kosmoso asociacija kurti pirmąjį lietuvišką dirbtinį žemės palydovą LitSat-1.Skaito paskaitas KTU studentams, yra KTU Ekonomikos ir vadybos fakulteto magistrų baigiamųjų darbų gynimo komisijos narys.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA