„Kitokiuose pasikalbėjimuose” kauniečiai susipažino su J. Jankevičiumi iš arčiau | Kas vyksta Kaune

„Kitokiuose pasikalbėjimuose” kauniečiai susipažino su J. Jankevičiumi iš arčiau

Algimanto Barzdžiaus nuotr.

Sekmadienio pavakarę „Punto Jazz“ palėpėje svečiavęsis Justinas Jankevičius vitamino C užkaupė visiems atėjusiems. Žinomas humoristas, laidų vedėjas dalinosi savo pastebėjimais, pasakojimais apie pradėtą karjerą, Moniką Šalčiūtę, humorą, nekaltybę bei kitas įdomias temas. Taip pat noriai atsakinėjo į publikos užduotus klausimus.

„Kas vyksta Kaune“ penktąjį kartą sukvietė publiką į savo renginių ciklą „Kitokie pasikalbėjimai“. Lietus neatbaidė žmonių ir palėpė buvo sausakimša. Pirmą kartą pokalbį koordinavo ne vedėjas, o vedėja Agnė Garkauskienė.

Justinas kalbintas įvairiomis temomis atsakinėjo iš savo „virtuvės“ visur panaudodamas humoro prieskonius.

Užduotas publikos klausimas apie rašomus tekstus latviui Lauriui Reiniks atskleidė šiek tiek kitokią pašnekovo pusę. Justinas yra ne tik humoristas ar laidų vedėjas, bet taip pat ir scenaristas.

„Aš scenaristas: „Chorų karai“ mano, „Šok su manim“ ir dar keli, aš parašantis žmogus esu.“

Justinas paklaustas apie svarbiausias moteris savo gyvenime išvardino: „Mama, sesė, dukterėčia ir M. Šalčiūtė.“ juokavo Justinas Jankevičius. Taip pat apie Moniką Šalčiūtę atsiliepė: „Tai tobulai nesuprantamas žmogus, kuris tuo ir žavus.“

Justinas diskutavo ir svarstė apie moterų humoro jausmą.

„Vyrams humoro jausmas reikalingas tam, kad sužavėtume jus, jums humoro jausmas nėra būtinas ir dėl to jūs jo nelavinat, o nelavinimas raumuo atrofuojasi.“

Justinas Jankevičius pasakojo apie talentą mėgdžioti balsus, jog idėjos gimsta visiškai ekspromtu ir, kad jo mėgstamiausias personažas iki šiol yra Egidijus Dragūnas.

Sulaukęs nemažai klausimų iš publikos Justinas noriai į juos atsakinėjo. Diskutuojant apie jo numestą svorį ir paklaustas kaip tai padarė, J. Jankevičius atsakė gan aiškiai: „Padėk į stalčių atgal šakutę, storuli!!“

Kauno publikai Justinas papasakojo daug linksmų istorijų. Kalbėjo apie kauniečių ir vilniečių amžiną kovą, apie gėjus. Dar Justinas pasakojo apie gaunamą dėmesį ir, kad visiškai jo nebijo.

„Visiems patinka dėmesys. Tiems kam nepatinka dėmesys, tai gyvena trobelėje miške ir slepia rūsyje lavonus.“

Ateinantį sekmadienį švęsime Šv. Velykas, todėl „Kitokie pasikalbėjimai“ nevyks. Sekantį kartą į „PuntoJazz Palėpę“ pakviesime balandžio 27 dieną.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA