Šeštadienį pareigūnai surengė blaivumo reidą | Kas vyksta Kaune

Šeštadienį pareigūnai surengė blaivumo reidą

Asociatyvi/Kas vyksta Kaune nuotr.

Šeštadienio rytmetį policijos pareigūnai tikrino, ar vairuotojai Kaune vairuoja blaivūs.

Vairuotojai buvo tikrinami keliose miesto vietose: vieni pareigūnai tikrino vairuotojus Taikos prospekte, kiti darbavosi Piliakalnio gatvėje. Reide dalyvavo 12 patrulių rinktinės ir kelių policijos pareigūnų.

Prevencinės priemonės metu patikrinti 786 transporto priemonių vairuotojai ir 2 dviratininkai. Reido metu trims vairuotojams nustatytas lengvas girtumo laipsnis, taip pat įkliuvo ir vienas lengvai apsvaigęs dviratininkas.

Tuo tarpu penktadienį apie 16 val. A. Juozapavičiaus prospekte, patikrinus 1949 m. gimusio dviratininko blaivumą, nustatyta, kad jis važiavo neblaivus. Už 0,50 promilės alkoholio jis pareigūnams davė 20 litų kyšį, dėl ko buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad balandžio mėnesį policijos pareigūnai šalies keliuose vykdys aktyvias prevencines priemones.

Balandžio 14-20 d. bus tikrinama važiavimo greičio kontrolė (inicijuota Europos kelių policijos tinklo TISPOL) ir pavojingo ir chuliganiško vairavimo kontrolė.

Balandžio 22 d. pareigūnai rengs masinius vairuotojų blaivumo patikrinimus.

Balandžio 28 – gegužės 4 d. bus tikrinama, kaip vairuotojai laikosi saugos diržų, vaikų vežimo automobiliuose taisyklių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA