Vandens pramogas gaivins kruizas “Kaunas – Birštonas“ | Kas vyksta Kaune

Vandens pramogas gaivins kruizas “Kaunas – Birštonas“

Kas vyksta Kaune nuotr.

Penktadienį pristatytas naujasis turizmo maršrutas laivu. Pirmasis laivo „Nemunas“ reisas numatytas per Jonines, birželio 24 dieną, o per vasarą suplanuoti 3 savaitgaliai ant Kauno marių ir Nemuno vandens.

Pramogautojai per keturias valandas pasieks Birštono kurortą, kur tris valandas galės leisti laiką, o vėliau autobusu bus parvežti į Kauną. Analogiški reisai numatomi ir iš Birštono.

Ateityje, maršrutui pasiteisinus, planuojama, kad reisai bus reguliarūs ir vyks kiekvieną savaitę.

Norintys pasigrožėti Kauno marių ir Nemuno pakrantėmis ir laivu nukeliauti į Birštoną, turės įsigyti 42 litus kainuojantį bilietą.

Kapitonas Rimantas Mažukna teigė, kad su laivais „Algirdas“ ir „Nemunas“ keleiviai ir anksčiau buvo plukdomi į Birštoną, Rumšiškes ar Kruonį. Taip pat pažymėjo, kad Birštone nėra prieplaukos, kur galima būtų patogiai prisišvartuoti, todėl keleiviai bus išleidžiami prie „Eglės“ sanatorijos, kur Nemuno gylis leidžia priplaukti arti kranto.

Laivo kapitonas taip pat paprašė Kauno valdžios pasirūpinti, kad prieplaukoje atsirastų bent laikinas tualetas, kuriuo galėtų naudotis turistai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA