Vidury gatvės šlapimo nesulaikęs kaunietis neteko vairuotojo pažymėjimo | Kas vyksta Kaune

Vidury gatvės šlapimo nesulaikęs kaunietis neteko vairuotojo pažymėjimo

Vaizdo įrašo stop kadras

Kovo 20 dieną viešojoje erdvėje buvo paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip du vyrai vidurdienį, važiuojamojoje kelio dalyje, Karaliaus Mindaugo pr., Kaune, nusišlapino, sėdo į automobilį ir nuvažiavo.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Kauno miesto Centro policijos komisariate dėl šio įvykio tą pačią dieną buvo pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena pagal faktą, tai yra dėl nedidelio chuliganizmo pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 174 str., už ką gresia bauda nuo vieno šimto iki trijų šimtų litų arba administracinis areštas iki trisdešimties parų. 2014-03-24 teismas paskyrė 200 Lt baudą (šis teismo sprendimas policijos yra apskųstas).

Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdyboje buvo pradėtas ir tyrimas dėl chuliganiško vairavimo pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 1242 str. 2 d. Atlikus tyrimą, administracinio teisės pažeidimo byloje 2014-04-10 priimtas nutarimas automobilio „BMW“ vairuotojui E. G. paskirti administracinę nuobaudą – 1 000 Lt baudą su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu 12 mėn.

Antrasis asmuo ieškomas, informuoja Kauno policija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA