A. Valinskas kauniečiams atvėrė širdį ir atskleidė savo didžiausią gyvenimo nuosmukį | Kas vyksta Kaune

A. Valinskas kauniečiams atvėrė širdį ir atskleidė savo didžiausią gyvenimo nuosmukį

Kas vyksta Kaune nuotr.

Universali asmenybė Arūnas Valinskas sekmadienio pavakarę su susirinkusia publika „Punto Jazz palėpėje“ diskutavo apie kelią į žvaigždes ir kitus gyvenimo kelius. Itin atvirai ir nuoširdžiai A. Valinskas dalinosi gyvenimo patirtimi ir leido išgirsti istorijas iš pirmų lūpų.

Šou menas, verslininkas, buvęs Seimo narys, tėvas ir vyras atvirai kalbėjosi ir atsakinėjo į užduotus klausimus portalo „Kas vyksta Kaune“ organizuojamame renginių cikle „Kitokie pasikalbėjimai“.

Aktualiausia tema tapo A. Valinsko „pasirodymas“ Seime. Pats šį savo žingsnį vadino kaip tik dar vienu išbandymu gyvenime.

„Pabuvęs anapus ir iš ten grįžęs supranti, kad vyksta šou kaip ir televizijoje. Tik čia honorarai didesni.“ – juokavo A. Valinskas Kaune sekmadienio vakarą. Visą diskusiją Arūnas pakreipė linksma gaidele, todėl pozityvus vakaras, net ir tvyrant ore stiprioms temoms, ėmė viršų. Paklaustas, ar galima išgirsti gerą žodį apie save politikoje svečias samprotavo, „jeigu politikoje tave oponentai dergia, tai esi jiems labai skaudžiai įkandęs į užpakalį ir tu esi už juos geresnis. Jeigu apie tave nesako nieko, vadinasi tavęs nėra.“

Nuoširdžiai ir atvirai nusiteikusiam šou menui kompaniją palaikydavo Ieva Zasimauskaitė, kuri savo dainomis sukurtą nuotaiką tik užtvirtindavo.

Publikai buvus itin aktyviai, klausimų netrūko. Paklaustas, kokį didžiausią gyvenimo nuosmukį yra patyręs, svečias atviravo, jog per begalę projektų ir papildomų veiklų, tai vaikų, šeimos nuskriaudimas dėmesio atžvilgiu ir tai jis laiko didžiausiu savo nuosmukiu.

Visi Arūną Valinską pripratę matyti entuziastingą ir nestokojantį pozityvumo. Publikos klausimas ką patartų svečias daryti gyvenime, kad visi būtume pozityvesni, A. Valinskas atsakė: „Reikia suvokti savęs neigimo beprasmybę ir tada suprasim, kad gyvenimas yra kur kas gražesnis. Valgyt gyvenimą reikia kaip skaniausią kąsnį. Kurkime rojų savo širdyse, galvose, nes kol kas turim tik vieną vienintelį kartą“.

Pokalbio metu Arūnas Valinskas ragino visus daugiau mąstyti pozityviai, daugiau veikti ir gebėti į save žiūrėti savikritiškai.

Kauno publikai A. Valinskas taip pat papasakojo apie nesėkmingą verslą Margaritos saloje, savo ryšius su Henriku Daktaru, gyvenimo nuotykius, taip pat išsamiai ir nuoširdžiai atsakinėjo į publikos užduotus klausimus. Šį kartą Arūną Valinską visi galėjo pamatyti kitokiame amplua, kai nuoširdūs patarimai apie gyvenimą buvo dalinami palietus kiekvieną temą.

Ateinantį sekmadienį „PuntoJazz“ palėpėje lankysis ir „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ dalyvaus Justinas Jankevičius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA