Iš Kauno – naujos „Ryanair” kryptys | Kas vyksta Kaune

Iš Kauno – naujos „Ryanair” kryptys

2014/04/03 13:16
fastcompany.com nuotr.

Ketvirtadienį Kauno Karmėlavos oro uoste Airijos aviacijos bendrovė „Ryanair“ oficialiai paskelbė dvi naujas skrydžių kryptis, skelbia lrytas.lt.

Kartą per savaitę, ketvirtadieniais, bus galima skristi į Vakarinėje Airijos dalyje maždaug 200 kilometrų nuo Dublino nutolusį Noko (Knock) oro uostą.

Du kartus per savaitę, ketvirtadieniais bei sekmadieniais, iš Kauno vyks skrydžiai į Sicilijos saloje esantį nedidelį Komiso (Comiso) miestą.

Sicilijoje tai antrasis miestas, kurį iš Kauno galima pasiekti lėktuvu. Nuo praėjusių metų kartą per savaitę lėktuvai skraido į Trapanį. Abu miestai vienas nuo kito nutolę daugiau kaip 300 kilometrų, tad poilsiautojai turi galimybę pažintį su mafijos sostine vadinama sala pradėti atskridę į vieną jos miestą, o išvykti iš kito.

Bendrovės „Ryanair“ pardavimo ir rinkodaros vadovė Šiaurės ir Baltijos šalims Elina Hakkarainen atskleidė esmines naujienas. Į lėktuvo saloną keleiviai galės neštis du rankinio bagažo vienetus. Kartu su standartiniu lagaminu bus galima turėti ne didesnį kaip 35x20x20 cm krepšį.

Taip pat biliete bus nurodytos sėdimosios vietos, o skrydžio metu bus galima naudotis elektroniniais prietaisais.

Naujajame Kauno oro uosto vasaros skrydžių tvarkaraštyje iš viso numatyta 19 krypčių. Prasidėjus šiltajam sezonui bus galima vykti į Kiprą, Maltą, Palmą de Maljorką, Alikantę, Kaljarį, Komisą, Trapanį, Kosą, Rodą, Dubliną, Noką, Londoną (Stanstedą, Getviką, Lutoną), Bristolį, Edinburgą, Birmingemą, Frankfurto Haną, Oslo Rygę.

Praėjusiais metais vasaros skrydžių sezono metu Kauno oro uostas sulaukė 544 tūkst. keleivių. Ketvirtadalį visų keleivių sudarė turistai iš kaimyninių šalių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA