Skaitytoja apie „mikriukus”: nervina, kai užpakaliai trinasi prie veido | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja apie „mikriukus”: nervina, kai užpakaliai trinasi prie veido

Kas vyksta Kaune nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytoja Vikutė pastebėjo, kad 30-ojo maršruto mikroautobusas pradėjo kursuoti rečiau, o tai sukelia didelių nepatogumų keleiviams.

„Kasdien važinėju Kauno viešaisiais mikroautobusais, tiksliau – 30 nr. Visų pirma pastebėjau, jog nuo kovo mėn. pradžios jų tenka gan ilgokai laukti. Vakar pažiūrėjau tvarkaraštį – važiuoja tik kas 9 min. Na, o seniau, manau, kas kokias 3 važiuodavo“, – pastebėjo skaitytoja.

Mergina pastebi, kad mikroautobusai kursuoja ne tik rečiau, bet ir gerokai vėluoja. Bet, keleivės teigimu, didžiausia problema ne tai.

„Labiausiai piktina, jog pastoviai pilna žmonių, visi susigrūdę stovi, erzina baisiai. Arba kažkas su užpakaliu prie veido trinasi. Pavyzdžiui vakar stovėjau su krepšiais nuo „Akropolio“ iki Girstupio. Važiuodama į darbą aš įlipu Pramonės pr., o šis mikroautobusas pradeda važiuoti nuo Krėves pr., tai aš dar randu vieta atsisėsti. Na, bet kol privažiuojame iki Baršausko gatvės dažniausiai mikroautobusas būna pilnut pilnutėlis (tiek sėdimos vietos, tiek stovimos), stabdantiems žmonėms jau net nebestoja. Na, tai kažkaip norėtųsi sužinoti, ar negalima buvo parinkti optimalesnio laiko skirtumo tarp „mikriukų“. Pavyzdžiui – 5 min. Manau, jog nepatenkinta esu ne aš viena, o dauguma žmonių, kurie naudojasi šiais 30 numerio mikroautobusais“, – rašo skaitytoja.

„Kas vyksta Kaune“ jau rašė, kad nuo kovo vidurio Kaune 30-ojo maršruto mikroautobusų sumažėjo tris kartus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA