Žalgirio šokėjų pastangos įvertintos – jos šoks Eurolygos finale! | Kas vyksta Kaune

Žalgirio šokėjų pastangos įvertintos – jos šoks Eurolygos finale!

Kas vyksta Kaune nuotr.

Kauno „Žalgirio“ šokėjos triumfavo Eurolygos šokėjų konkurse „EFESTA Dance Challenge“. Žalgirietės finaliniame etape nugalėjo Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ komandą ir laimėjo pagrindinį prizą – kelionę į Milaną.

Gegužės 16-18 d. Italijos madų sostinėje bus surengtos Eurolygos finalo ketverto varžybos, kuriose ir pasirodys „Žalgirio“ šokėjos. „EFESTA Dance Challenge“ konkurse lietuvaitės įveikė tris etapus. Jos pirmavo tiek grupės varžybose, tiek dviejuose vėlesniuose balsavimuose.

„Labai džiaugiamės šia pergale, kurios nebūtume pasiekę be pagirtino „Žalgirio“ gerbėjų aktyvumo. Visų šokėjų vardu tariame Jums milžinišką AČIŪ, – sakė „Žalgirio“ šokėjų kapitonė Diana Gandrimė. – Malonu, kad sirgaliai įvertino mūsų pastangas. Juk kiekvieną šokį skiriame būtent jiems.“

Kauno „Žalgirio“ šokėjos neturi kada ilsėtis. Vakar jos linksmino į „Žalgirio“ areną susirinkusius žiūrovus Kijevo „Budivelnik“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“ rungtynėse, o rytoj šoks per „Žalgirio“ ir Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ susitikimo pertraukėles.

„Šokti „Žalgirio“ arenoje yra pats didžiausias malonumas. Čia mes tobulėjame ir su mūsų šauniųjų sirgalių pagalba dabar galėsime parodyti savo programą visos Eurolygos aistruoliams. Kadangi jau esame šokę finalo ketverte Stambule, žinome, kokio pasirodymo tikisi tiek pati Eurolyga, tiek žiūrovai“, – teigė D.Gandrimė.
Kartu su žalgirietėmis į Milaną keliaus ir Maskvos CSKA palaikymo grupė kitame pusfinalyje įveikusi Klaipėdos „Neptūno“ merginas. Maskvietės savo balsavime surinko 52,93 proc. balsų. Kauno komandos šokėjos „Lokomotiv-Kuban“ komandą įveikė surinkdamos 54,46 proc. balsų.

„Žalgirio“ šokėjos atitinkamą konkurse buvo laimėjusios ir 2011-2012 m. sezone. Tada jos keliavo į Eurolygos finalo ketverto varžybas Stambule, kuriose čempionų titulą iškovojo Pirėjo „Olympiacos“ krepšininkai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA