Prieš kelionę į Australiją V.Radzevičius atsakinės į kauniečių klausimus | Kas vyksta Kaune

Prieš kelionę į Australiją V.Radzevičius atsakinės į kauniečių klausimus

Praėjusią savaitę sėkmingai startavęs portalo „Kas vyksta Kaune“ organizuojamas projektas „Kitokie pasikalbėjimai“ šį kartą į svečius pakvies žymų keliautoją, kulinarą bei TV laidų vedėją Vytarą Radzevičių, kuris bandys atsakyti į klausimą: „Kodėl kelionės tampa narkotiku?“.

Koks žodis geriausiai apibūdintų įdomų pašnekovą? Veikiausiai – patirtis. Jeigu pažvelgtume į kelionių patirtį, sunku surasti lietuvį, daugiau mačiusio pasaulio ir patyrusį nuotykių, už Vytarą, kuris pasaulį naršo kartu su savo kolega Martynu Starkumi.

Visos šio tandemo kelionės turi tam tikrus pavadinimus – „Kartą Pietų Amerikoje“, „Myliu Ameriką“, „Šilko kelias“, „Su Buda per džiungles“, „Tuk tuk Indija“ ir kt., o knygynus jau pasiekė net trys jų kelionių dienoraščiai, kurie sulaukė nemažo populiarumo. Geriausiai Vytarą apibūdina šie Šv. Augustino žodžiai: „Gyvenimas – tai knyga. Kas nekeliauja – skaito tik vieną puslapį.“

Vytaro kelionės neapsiriboja tik pliusų dėliojimu aplankytų šalių sąraše. Keliautojas stengiasi kuo labiau įsisavinti kitas kultūras, o tai neseniai pagimdė ir jo autorinę knygą „Pasaulio puodai“.

Apie ją, savo keliones, laukiantį iššūkį Australijoje, kulinarines paslaptis, kuriozus kelyje bei kitus įdomius patyrimus Vytaras pasakos jau šį sekmadienį (03.23) 17 val. „Punto Jazz“ palėpėje. Diskusija bus tiesiogiai transliuojama ir portale „Kas vyksta Kaune“.

„Kitokie pasikalbėjimai“ – diskusijų formato renginys, kurį veda „Viasat Sport Baltic“ komentatorius, žurnalistas Gediminas Reklaitis.

„Lietuvoje netrūksta tuščių ir banalių pokalbių su mažai ką turinčiais pasakyti žmonėmis. Pats laikas kalbėtis su tokiais, kurie gali pasirodyti ne vien forma, o turiniu. Ne blizgučiais, o įdomiomis mintimis. Reikia kitokių pokalbių su to vertais žmonėmis“, – kalbėjo renginio vedėjas Reklaitis.

Kitą savaitę PuntoJazz palėpės scenoje turėtų pasirodyti krepšinio komentatorius, rašytojas, protmūšių organizatorius, TV laidų vedėjas Robertas Petrauskas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA