Kauno „Žalgirio” treniruotė prieš susitikimą su „Maccabi” | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgirio” treniruotė prieš susitikimą su „Maccabi”

Kas vyksta Kaune nuotr.

Kauno „Žalgirio“ rytoj stoja į dar vieną sunkią Eurolygos kovą išvykoje. Ketvirtadienį Tel Avive kauniečiai bandys pasipriešinti dešimtojo turo rungtynėse su „Maccabi“ klubu. Prieš rungtynes treneris nedaužodžiavo ir gerai atsiliepė apie varžovų komandą.

„Žalgirio“ krepšininkai Eurolygos TOP-16 etape po devynių turų turi tik vieną pergalę ir užimą paskutinę vietą F grupėje, varžovai – užima trečią vietą su šešiomis pergalėmis.

„Kaip visada ruošiamės Eurolygos kovoms, analizuojame savo priešininkus. „Maccabi“ tikrai gera komanda, turi 6 pergales ir jiems reikalinga pergalė prieš mus, kad priartėtų prie kito etapo. Jie žais namuose, klubas turi puikius sirgalius, kurie sukuria beprotišką atmosferą arenoje. Tai tikrai apsunkins mums žaidimą, dėl didelio triukšmo sunku bus suvaldyti komandą.

„Maccabi“ turi daug žaidėjų, kurie gerai pataiko, ir jie tuo naudojasi. Į pagrindinį dešimtuką įeina 4 žaidėjai pagal taiklumą, ypač pagal tritaškių pataikymą. Tai komanda, kuri žaidžia daug ties perimetru, visi judrūs, moka žaisti vienas prieš vieną, du prieš du. Mums tikrai bus nelengva juos vaikytis“, – teigė S. Štombergas.

Tuo tarpu „Žalgirio“ puolėjas Tadas Klimavičius pabrėžė varžovų aukštaūgio Sofoklio Schortsaničiaus galimybes žaidžiant aikštelėje.

„Treniruosimės, kaip gintis prieš jų didelius žaidėjus, prieš Sofoklį Schortsanitį. Varžovas stiprus, bet nėra neįveikiamas. Namuose tik pačiame gale išleidome pergalę. Žinoma, rungtynėse Kaune nebuvo Sofoklio, dabar jis žais. Mes vis tiek važiuojame, stengsimės laimėti“.

Komandai išvykoje negalės padėti traumą besigydantis komandos kapitonas Paulius Jankūnas, o komandos treneris nori, kad komanda, nors ir šansų neturi iškopti į finalinį etapą, neprarastų geros formos, nes dar laukia kovos kitose lygose.

Mačo transliacijos pradžia – ketvirtadienį 21 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA