Skaitytoja artėjant Prezidento rinkimams: atsipeikėkite žmonės | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja artėjant Prezidento rinkimams: atsipeikėkite žmonės

Archyvo/R.Dačkaus / president.lt nuotr.

Rašau šį laišką, nes noriu, kad visi išgirstų mano nuomonę apie šių metų rinkimus į Lietuvos prezidentus.

Esu labai pasipiktinusi šių metų kandidatais kurie tik daro šou, meluoja tiesiai į akis ir neturi gėdos jausmo. Kur matyta, kad į prezidentus kandidatuotų tokie neišprusę ir neišauklėti žmonės, kaip Paksas, kuris yra nušalintas visam laikui, ar gi jis visai neturi garbės jausmo? Arba Tomaševskis, jis juk lenkas, o mano nuomone, Lietuva yra Lietuvos, tad ir prezidentas ar prezidentė turi būti lietuvė. Neturiu nieko prieš, bet nemanau, kad ponia Brazauskienė supranta ką nors apie valstybės valdymą. Jei jos vyras buvo Lietuvos prezidentas, tai nereiškia, kad ir jį turi būti prezidente, tam jai trūksta patirties, kurios ji jau neįgaus, nes mąsto per daug senamadiškai.

Balčytis, o ar jis kartais ne vienas iš tų politikų, kurie sėdi Seime, nes prieš rinkimus švaistėsi pažadais ir įrodinėja, kad jis viską sutvarkys, kad yra atkaklus, jo netenkina ir dabartinės prezidentės padaryti darbai, kad jis gali padaryti daugiau. Manau, čia per daug pažadų, kuriuos ponas Balčytis pradės vykdyti baigiantis jo kadencijai kaip daro visi seime sėdintys „klounai”. Kodėl taip sakau? O gi todėl, kad man jau nusibodo nuolat girdimi pažadai, kuriuos pateisina per menku biudžetu. O ar jūs seimo nariai nepagalvojat, kad jau pats laikas nesididinti atlyginimų, o juos per pusę susimažinti ir susiveržti savo diržus, per tokius senus neišmanėlius Lietuva numirs, ji jau ir taip miršta dėl jūsų neišprusimo, bet jūs kaip optimistai galvojat „viskas gerai, žmonės ištvers. Padidinkime mokesčius ir dar ką nors apmokestinkime”.

Atsipeikėkite žmonės. Kiek dar ilgai tikėsite tomis nesąmonėmis, kiek dar ilgai galėsite ištverti tokius apmokestinimus, netrukus sulauksim, kai ir orą apmokestins. Kiek mes dar galim kentėti?

Lietuvos žmonės kantrūs, bet visada būna ta riba kai kentėti nebegalima. Jau pats laikas seniems seimūnams užleisti vietas jauniems žmonėms, protingesniems, negalvojantiems apie pinigus, ir nemanantiems kad Seimas – tai cirko arena, į kuria galiu ateiti arba neateiti. Tai juk jūsų darbo vieta, paprastus žmones išmeta iš darbo jei neateina į jį.

Nieko blogo nelinkinti skaitytoja Margarita

Savo mintimis kviečiame dalintis el. paštu kaunas@kasvyksta.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA