Kovo 11-oji pagal policijos suvestinę: vagystės, smurtas, narkotikai | Kas vyksta Kaune

Kovo 11-oji pagal policijos suvestinę: vagystės, smurtas, narkotikai

Archyvo nuotr.

Kovo 11-oji Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato prižiūrimoje teritorijoje praėjo neramiai. Pareigūnams teko raminti per daug įsismarkavusius, taip pat tirti neeilines vagystes.

Vagystės

Šventiniu laikotarpiu tarp kovo 10-11 d. Elektrėnų g., iš bendrovės pastato, išėmus lango stiklą, pavogtas butelių pūtimo aparatas. Padarytas nuostolis siekia 46 tūkst. litų.

Kovo 11 d. į Centro policijos komisariatą kreipėsi pilietis V. S. gimęs 1961 m, kuris pareiškė, kad tą pačią dieną tarp 18 val. 40 min. ir 19 val. 40 min. M. Valančiaus g., restorane, iš jo striukės kišenės buvo pavogti 42 tūkst. litų.

Smurtas

Šventinės dienos rytmetį, apie 9.00 val. T. Narbuto g., prieš pilietę K. U. gimusią 1978 m. jos sugyventinis A. K. gimęs 1977 m. panaudojo fizinį ir psichologinį smurtą. Piliečiui A. K. nustatytas 2,09 prom. girtumas.

Tą pačią dieną apie 14.45 val. Medviegalio g., pilietis S. Ž. gimęs 1973 m. panaudojo smurtą prieš savo sutuoktinę L. Ž. gimusią 1977 m.

Smurtavę piliečiai uždaryti į areštinę.

Dar vienas nusikaltimas užregistruotas apie 14 val. 55 min. Vytauto pr., iš matymo pažįstamas asmuo peiliu sužalojo E. N. gimusį 1975 m., kuris dėl durtinės žaizdos krūtinėje paguldytas į ligoninę, ir sumušė A. K. gimusį 1988 m., kuris dėl galvos sumušimo gydomas ambulatoriškai.

Narkotikai

Tuo tarpu Pravieniškių pataisos namų „gyventojai“ bent jau kol kas susilaikys be kvaišalų.

Antradienį apie 11 val. Kaišiadorių r., Pravieniškių II k., šalia Kalėjimų departamento prie TM Pravieniškių pataisos namų administracinio pastato, prižiūrėtojams patikrinus stovintį automobilį „Nissan Primera“, po keleivio vietoje sėdinčio M. U. gimusio 1984 m. kojomis rastas ir paimtas paketas, kuriame buvo 298 vnt. baltos spalvos tablečių, 73 vnt. rausvos spalvos tablečių, 25 vnt. baltos spalvos apvalios formos tablečių bei 4 paketėliai, apvynioti lipnia juosta su neaiškios kilmės medžiaga.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA