Kauno „Žalgiris” į mūšį su Maskvos CSKA stos be komandos kapitono | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgiris” į mūšį su Maskvos CSKA stos be komandos kapitono

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienio vakarą namuose stoja į kovą su garsiuoju Maskvos centriniu armijos sporto klubu (CSKA). Eurolygos TOP16 etape žaidžiantys kauniečiai bandys įrodyti, kad su sirgalių palaikymu ir atsakingu žaidimu galima laimėti ir prieš lentelės lyderius.

Prieš rytojaus susitikimą vyr. treneris Saulius Štombergas teigė, kad laukia itin rimtas varžovas.

„Mes žinome, kokia CSKA yra komanda, reguliariame sezone jie to nebuvo parodę, ką demonstruoja dabar, jie dabar pagal viską yra vieni iš lyderių. Pažiūrėjus į jų skaičius, jie tikrai lygiuojasi su „Real“, „Barcelona“. Tai tie klubai, kurie šiuo metu demonstruoja geriausią krepšinį ir pretenduoja patekti į finalinį ketvertą ir žaisti finale. Jie atvažiuos į Kauną laimėti ir parodys geriausią krepšinį, kokį gali žaisti“.

Kaip priešininkų kozirį treneris įvardino maskviečių gynybą: „Jų gynyba šiuo metu geriausia Eurolygoje, priešininkai prieš juos įmeta labai mažai taškų. Ten žaidžia išskirtiniai žaidėjai. Iš jų komandos vien tik keturi žaidėjai patenka į naudingiausių lygos sąrašą“, – sako S.Štombergas.

Rytojaus rungtynėse komandai negalės padėti kapitonas Paulius Jankūnas, kuris vakar per treniruotę susilaužė mažąjį kojos pirštą. Treneris teigė, kad prarado vieną svarbiausių žaidėjų mažiausiai trims savaitėms ir reikės ieškoti, kuo jį pakeisti.

Ketvirtadienio spaudos konferencijoje dalyvavo ir dizainieris Aleksandras Pogriebnojus, kuris sukūrė naujuosius „Žalgirio“ fanų marškinėlius. Apie tai plačiau skaitykite čia arba žiūrėkite vaizdo įraše.

Maskvos CSKA klubas TOP16 etape džiaugiasi septyniomis pergalėmis ir yra tarp lyderių, tuo tarpu „Žalgiris“ gali pasigirti tik vienomis iškovotomis rungtynėmis prieš Belgrado „Partizan“ klubą. Kartu su juo kauniečiai rikiuojasi turnyrinės lentelės apačioje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA