Skaitytoja: iki nelaimės ant Panemunės pėsčiųjų tilto – vienas žingsnis | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja: iki nelaimės ant Panemunės pėsčiųjų tilto – vienas žingsnis

Kas vyksta Kaune nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytoja sunerimusi, kad ant Panemunės pėsčiųjų tilto iki nelaimės – vienas neatsargus žingsnis.

Skaitytoja Monika teigia, kad Panemunės Šilo tiltas Kaune, kur ji su maža mergaite mėgsta pasivaikščioti ir pasimėgauti grynu oru, yra nesaugus ir atkreipė dėmesį į netvarkingas bei išlaužytas tilto atramas.

„Mano mergaitei netoli du metukai, ja sudomino tilto atramos , kitaip grotos, per kurias vaikai mėgsta palandžioti ar numesti medžio šakelę, kištelti kojytes, mergaitė eidama toliau vis artinosi prie grotų, norėdama kištelti galvelę, galbūt pasižiūrėti, kas vyksta apačioje. Aš ir mano draugė net neatkreipėme dėmesio, kad grotos keliose vietose buvo išlaužtos, mažoji pribėgusi prie didelio ir plataus tarpo jau norėjo kišti galvytę, bet spėjau sušaukti, skubiai pribėgau. Gerai kas gerai laimingai baigiasi, o galėjo vaiko ir nebebūti“, skundžiasi skaitytoja.

Skaitytoja primena, kad Panemunės šilas yra itin mėgiama kauniečių poilsio vieta.

Ji nekvestionuoja tilto tvarkos, nusilupusių dažų ar neveikiančių šviestuvų, dėl kurių neveikimo tiltas tamsiu paros metu skendi tamsoje, tačiau nori atkreipti miesto valdžios ir atsakingų savivaldybės tarnautojų dėmesį, kol dar neįvyko tragedija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA