Į Jūsų klausimus atsako advokatė Raimonda Kazlauskienė | Kas vyksta Kaune

Į Jūsų klausimus atsako advokatė Raimonda Kazlauskienė

Skola – ta tema, kuri labiausiai domina gyventojus.Kaip paskolinti pinigus, kad paskui nereikėtų vargti juos atgaunant? Kokius sprendimus priimti tam tikrais atvejais, kai byla dėl skolos jau atsiduria teisme. Tradiciškai pirmadienį į gyventojų klausimus atsako advokatė Raimonda Kazlauskienė.

Byloje dėl skolos priteisimo ieškovas žada atsisakyti ieškinio abiejų atsakovų atžvilgiu, tačiau aš esu pareiškęs priešieškinį. Kas bus tokiu atveju?

Ieškovo teisė atsisakyti ieškinio nustatyta LR Civilinio kodekso 140 str. 1 d. Atsisakius ieškinio teismas turėtų nutraukti bylą. Visgi, esant nagrinėjamai situacijai, ta aplinkybė, kad ieškovas atsisako ieškinio, savaime nėra pagrindas teismui nenagrinėti atsakovo toje byloje pareikšto priešieškinio. Jeigu atsakovas palaiko ieškovui pareikštus reikalavimus ir prašo išnagrinėti juos iš esmės, teismas toliau nagrinėja bylą.

Primename, kad klausimus, į kuriuos pageidaujate advokatės atsakymų, galima siųsti el.paštu kaunas@kasvyksta.lt

Pageidaujančius asmeninės konsultacijos ir teisinių paslaugų, prašome kreiptis tiesiogiai į advokatę telefonu 8 671 29151, arba atvykti į advokatų kontorą R. Kazlauskienė ir partneriai, esančią I. Kanto 24-12, Kaune.

Informuojame, kad jau veikia ir nauja advokatų kontoros R. Kazlauskienė ir partneriai interneto svetainė : www.advocatera.lt .

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA