Trileris Kaune: kas paliko 3 kovinius ginklus po egle? | Kas vyksta Kaune

Trileris Kaune: kas paliko 3 kovinius ginklus po egle?

Kas vyksta Kaune nuotr.

Prieš 17 val. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad policija vykdo neįprastą operaciją. Prie Aleksoto verslo centro tikrinami automobiliai, apieškomi asmenys, dirba gausios policijos pajėgos.

„Kas vyksta Kaune“ išsiaiškino, kad pareigūnus į Aleksotą sukvietė neįprastas radinys po egle. Į plastikinį maišelį buvo sudėti ir palikti šaunamieji ginklai.

Vietoje sutikti liudininkai, matę radinį sakė, kad po egle buvo palikti net 3 pistoletai. Jie spėliojo, kad galbūt šie ginklai buvo palikti įvykdyti nusikaltimą, bet teigė nieko įtartino pastaruoju metu nepastebėję. Ginklai buvo palikti nuošalioje vietoje, iš verslo centro kiemo pusės, po viena iš čia augančių žaliaskarių.

Kauno apskrities VPK viršininko pavaduotojas Darius Žukauskas patvirtino, kad Aleksote buvo rasti trys koviniai ginklai. Kokių modelių ginklai, pareigūnas neatskleidė.

Įtariama, kad tai nebuvo įprastas atsikratymas senais ginklais. Sutartose nuošaliose vietose paliekami netoliese planuojamiems įvykdyti nusikaltimams reikalingi įrankiai arba taip perduodami kitiems gaujų nariams.

Itin nepasisekė keliems jaunuoliams, kurie buvo palikę „VW Passat“ automobilį minėtoje aikštelėje. Jie po pietų grįžę prie automobilio, sutiko pareigūnus, kurie juos patikrino, o vėliau išvežė į policijos komisariatą. Automobilio vairuotojas stebėjosi, už ką jį sulaikė, tačiau vykdydamas policijos pareigūnų reikalavimus, išvyko į policijos įstaigą. Jo draugus pareigūnai išvežė jau anksčiau. Liudininkų teigimu, pareigūnai apieškojo dar 10 automobilių, išvažiuojančių iš aikštelės.

Įvykio vietoje dirbę policijos pareigūnai ir kriminalistai nuo bet kokių komentarų susilaikė.

PAPILDYTA POLICIJOS DEPARTAMENTO INFORMACIJA

Kovo 3 d. 17 val. 30 min. Kaune, Veiverių g., prie medžio rastas ir paimtas juodos spalvos polietileninis maišelis, kuriame buvo trys pistoletai su dėtuvėmis bei 47 šoviniai. Aplinkybės aiškinamos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA