Devintojo dešimtmečio reivo karalius „Scooter” Kaune bandė sužinoti, kiek kainuoja žuvis | Kas vyksta Kaune

Devintojo dešimtmečio reivo karalius „Scooter” Kaune bandė sužinoti, kiek kainuoja žuvis

Šeštadienio vakarą į Kauno sporto halę rinkosi kauniečiai, norintys išgirsti legendinį vokiečių atlikėją „Scooter”. Gerbėjai halės prieigas užpildė dar nuo 19 valandos, tačiau koncertas prasidėjo tik po 21 val. Iki to laiko užsiėmė kas kaip: vieni vartojo alų ir taip bandė sutrumpinti laukimo laiką, kiti šėlo pagal diskžokėjo leidžiamą muziką.

Tik į sceną užlipęs „Scooter“ lyderis H.P. Baxxxteris parodė, dėl ko čia susirinko daugiau nei 2 tūkst. žmonių. Koncertiniame ture „20 Years Of Hardcore“ gastroliuojanti grupė pirmą kartą pradžiugino Kauno klausytojus visiems puikiai žinomais ir atlikėjo vizitine kortele tapusiais kūriniais „How much is the fish?”, „Fire”, „Break it up”, „I’m raving”, „Hyper, hyper”, „4 AM”.

Dvidešimt metų scenoje skaičiuojantis „Scooter“, kuris yra pardavęs 25 milijonus albumų kopijų ir gavęs apie 100 auksinių ir platininių apdovanojimų, Kaune pademonstravo, kad yra tikra žvaigždė. Nuskambėjus paskutinei dainai, nors publika ir prašė dar kartą išeiti į sceną, vokiečių atlikėjui tai buvo nė motais. Publika skandavo, tačiau „Scooteris“ taip ir neužlipo dar kartą padėkoti publikai ir pakartoti vieną iš savo kūrinių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA