„Žalgiris” tikisi nugalėti „Bayern” svečiuose | Kas vyksta Kaune

„Žalgiris” tikisi nugalėti „Bayern” svečiuose

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai penktadienį išvykoje Vokietijoje žais su Miuncheno „Bayern“ klubu. Žalgiriečiai Eurolygos TOP16 etape šiai komandai jau yra pralaimėję namuose sausį 66:84. Kauniečiai žengdami į antrą ratą, turi tik vieną pergalę.

„Žalgirio“ vyr. treneris Saulius Štombergas, prieš išvykstant į Vokietiją, teigė, kad komanda pasiruošusi kovoti, nes dar turi vilčių žaisti toliau: „Prasideda antras ratas, turime tik vieną pergalę, o norint turėti kažkokių vilčių žaisti toliau, būtina laimėti. Važiuojame žaisti kaip į finalines rungtynes“, – teigė komandos strategas.

Treneris mano, kad „Žalgiris“ gali laimėti išvykoje: „Jei kiekvienas žaidėjas sužais gerai, įneš savo indėlį iki paskutinės minutės, galime laimėti. Tik turime prisitaikyti prie jų agresyvios gynybos, būti greiti, susikoncentravę, neleisti įsižaisti lyderiams, patys gerai gintis“, sakė treneris trečiadienio vakarą prieš „Žalgirio“ treniruotę.

„Žalgirio“ komanda šiame TOP16 etape yra paskutiniai, aštunti, tuo tarpu Miuncheno „Bayern“ krepšininkai šiame etape šešti. Iki šiol jiems pavyko iškovoti 3 pergales.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA