Apie galimai girto advokato manevravimą policijai pranešė „Kas vyksta Kaune” skaitytojas | Kas vyksta Kaune

Apie galimai girto advokato manevravimą policijai pranešė „Kas vyksta Kaune” skaitytojas

Pirmadienio dieną Raudondvario plente susidūrus trims automobiliams, nukentėjo mergina.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad ties Radzinausko tilto išsukimu į Raudondvario plentą, „Ssang Yong Rexton“ visureigio vairuotojas susidūrė su priešpriešais važiuojančia merginos vairuojama „Honda Jazz“, kuri nuo smūgio apvirto ant stogo. Kaip įtariama, girtas vairuotojas A.T. kelionės po šio susidūrimo nebaigė ir dar trenkėsi į krovininį mikroautobusą. Įvykio vietoje dirbę pareigūnai bandė nustatyti avariją sukėlusio vairuotojo girtumą, tačiau jis nesugebėjo kelias sekundes pūsti į alkosterį.

„Honda“ vairuotoja skubiai išvežta į ligoninę. Skaitytojai teigia, kad matė pavojingai vinguriuojantį visureigį „Via Baltica” kelyje ties Marvele ir jį bandė sekti. Netrukus visureigio vairuotojas išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir sukėlė skaudžią avariją. Eismo įvykį matę žmonės skubiai iškvietė greitosios pagalbos ekipažą „Honda” vairuotojai, ji išvežta į ligoninę.

Skaitytojas informavo, kad sekė „aštuonetais” važinėjantį vairuotoją nuo Aleksoto visa Marvelės gatve. Tuo metu bandė prisiskambinti policijai ir pranešti apie pavojingai manevruojantį vairuotoją, tačiau jie nespėjo užkirsti kelio skaudžiam eismo įvykiui, policijos pareigūnai atsiliepė po 3 minučių, o per tą laiką galimai neblaivus vairuotojas „atskubėjo” iki lemtingo vingio, kur įvyko avarija.

Skaitytojo skambučio 112 telegonu išklotinė

„Kas vyksta Kaune“ portalo žiniomis, avariją sukėlęs asmuo yra buvęs vienas iš Panemunės policijos komisariato vadovų, šiuo metu dirbantis advokatu Alvidas Tamulionis. Skatytojai teigia, kad šis asmuo ir anksčiau turėjo problemų dėl alkoholio vartojimo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA