A. Vėberį koncerte palaikė būrys giminaičių | Kas vyksta Kaune

A. Vėberį koncerte palaikė būrys giminaičių

Luko Misiūno nuotr.

„Užklumpa nostalgija viską prisimenant”, – apie laikus, kai grupė „Naktinės personos” itin aktyviai koncertavo Lietuvoje sako atlikėjo Aro Vėberio giminaičiai, su didžiuliu džiaugsmu sutikę žinią, kad muzikinis kolektyvas atsikuria ir vėl pradeda veiklą.

KONCERTO NUOTRAUKŲ GALERIJA

Tai, kad „Naktinių personų” muzika A. Vėberio giminių tarpe yra labai mėgiama, liudija paprasta aplinkybė – didžiulis būrys muzikantui artimų žmonių susirinko pasiklausyti šeštadienio vakarą Kauno „Žalgirio” arenoje surengto koncerto.

„Einu ir į kitus koncertus. Bet dėl to, kad reikia ateiti pasiklausyti „Naktinių personų” net neabejojome”, – sakė A. Vėberio teta Dalia Vėberienė.

Atlikėjo pusseserė Roberta Šiunytė pasakojo, jog tuomet, kai „Naktinės personos” koncertuodavo, jai ne sykį teko talkinti pusbroliui ir užkulisiuose, ir parduodant grupės atributiką.

Artimieji A. Vėberį ir jo kolektyvo narius po koncerto kvietė į giminės pasibuvimą, bet pavargę po dviejų iš eilės pasirodymų (vakar koncertas vyko Vilniuje – aut. past.) atlikėjai nusprendė vykti namo pailsėti.

„Giminių susirinkimai rengiami bent kartą per metus. Būna, kad mūsų susirenka ir pusšimtis”, – sakė R. Šiunytė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA