Švento Valentino dieną vyko masinės sužadėtuvės | Kas vyksta Kaune

Švento Valentino dieną vyko masinės sužadėtuvės

Luko Misiūno nuotr.

Penktadienio vakarą, minint Šv. Valentino dieną, Kauno „Akropolyje“ surengtos masinės sužadėtuvės. Šį kartą ištarti visų mylimųjų norimą išgirsti „Taip“ pasiryžo dešimt porų, kurios varžėsi tarpusavyje dėl pagrindinio kelionių agentūros įsteigto prizo – povestuvinės kelionės už 4 tūkst. litų.

Ją laimėjo dar lapkričio mėnesį susižadėjusi ir vestuvių datą jau paskyrusi pora. Vilnietis Dovydas Šopa ir elektrėniškė Agnė Šabūnaitė sakė dar sykį prisiekti meilę viešai ryžęsi būtent dėl pagrindinio prizo. Tikrosios piršlybos įvyko 2013 – ųjų lapkričio 8 – ąją. Tuomet lemtingąjį „taip” 22 – ųjų metų A. Šabūnaitė bendraamžiui mylimam vaikinui ištarė toje vietoje, kur prieš daugiau nei du metus pora susipažino – prie Kauno pilies. Antrą sykį sužadėtuvių žiedą D. Šopa mediciną studijuojančiai merginai užmovė būtent masinių sužadėtuvių metu.

„Norėjome išvykti į povestuvinę kelionę, bet sprendimą atidėjome vėlesniam laikui. Vis galvojome, kad studentams išvyka gali būti neįperkama”, – sakė KTU ketvirtakursis D. Šopa.

Beprotišką meilę demonstruojančios porelės varžėsi tarpusavyje, atsakinėjo į klausimus apie savo antrąją pusę bei linksminosi kartu su Justinu Jankevičiumi, kuris vedė šį renginį.

Prie romantiškos atmosferos kūrimo prisidėjo merginų numylėtinis Martynas Kavaliauskas, kuris atliko keletą savo dainų. Atlikėjo nuotaika šventės metu buvo gera, nepaisant to, kad jam praėjusią savaitę teko trauktis iš „Eurovizijos“ dainų konkurso nacionalinės atrankos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA