Šimtadienį mokykloje nutraukė pranešimas apie bombą, evakuota apie 300 žmonių (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Šimtadienį mokykloje nutraukė pranešimas apie bombą, evakuota apie 300 žmonių (atnaujinta)

Kas vyksta Kaune nuotr.

Penktadienio vakarą vienoje Šilainių mikrorajono mokykloje pranešta apie bombą. 18:30 val. bendruoju pagalbos telefonu 112 pranešta, kad Jono Pauliaus II gimnazija užminuota.

Į įvykio vietą Baltų prospekte įsikūrusioje mokykloje nedelsiant atsiųsti ugniagesių gelbėtojų, policijos ir greitosios medicinos pagalbos ekipažai.

Nuo 17 val. gimanzijoje vyko šimtadienio šventė, kurioje dalyvavo daugiau nei 200 moksleivių. Su mokytojais ir moksleivių tėvais viso iš mokyklos pastato evakuota daugiau nei 300 žmonių.

Atvykę „Aro” išminuotojai iš Vilniaus, detaliai apžiūrėję gimnazijos patalpas, sprogmenų nerado.

„Pavojus atšauktas, pareigūnai darbą mokykloje baigė”, 22 val. portalui „Kas vyksta Kaune” sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas Gintaras Vanagas.

Moksleiviai, sutikti prie mokyklos teigia nusiminę, kad šventė netikėtai buvo nutraukta ir nuotaika daugeliui sugadinta. Nors abiturientai dar planuoja antrąją šimtadienio dalį, kuri vyks viename miesto restorane, tačiau šventinė nuotaika iš kalbintų moksleivių veidų buvo dingusi.

Nors gimnazijos abiturientai nežino, kas galėjo taip papokštauti, neabejoja, kad kažkas norėdamas papokštauti, iš mokyklos vidaus paskambino ir pranešė apie neva padėtą sprogmenį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA