Iš troleibusų linijų sužibus fejerverkams, apakintas vairuotojas sukėlė avariją (išskirtinis skaitytojų video) | Kas vyksta Kaune

Iš troleibusų linijų sužibus fejerverkams, apakintas vairuotojas sukėlė avariją (išskirtinis skaitytojų video)

Kas vyksta Kaune skaitytojų vaizdo medžiagos stop kadrai

Kaune žaibuoja. Kas darosi Savanorių prospekte, kad nulėkė spec. tarnybos? Su tokiais ir panašiais klausimais „Kas vyksta Kaune“ redakciją užplūdo kauniečių žinutės pirmadienio vakarą.

Patikrinus informaciją paaiškėjo, kad Savanorių ir Taikos prospektų sankryžoje įvyko avarija, kurios priežastimi galima įvardinti žaibuojančias troleibusų linijas ir žinoma, neatidų ir žiežirbų apakintą jauno vairuotojo vairavimą.

Apie 18 val. Savanorių prospektu automobiliu „Audi 80” su dviem merginom link centro važiavęs jaunuolis užsižiūrėjo į žaibuojančias troleibuso linijas ir nepamatė, kad įvažiavo į judrią sankryžą degant draudžiamam šviesoforo signalui ir trenkėsį į iš Taikos prospekto link Tvirtovės alėjos važiuojantį penktos klasės „BMW“.

Viena „Audi“ keleivė sakė negalėjusi patikėti, pamačiusi ryškią šviesą, pagalvojo jog tai gaisras.

Į eismo įvykio vietą atvyko ne tik medikų brigada, kuri į Kauno klinikas išvežė „Audi“ sėdėjusią merginą, bet ir ugniagesiai bei „Autrolio“ technikai, kurie pagal pirminę informaciją vyko dėl nuversto stulpo. Tačiau įvykio vietoje jokio panašaus incidento nebuvo, nes linijos jau nebežaibavo, troleibusai važiavo įprastai.

Dėl ko įvyko šis incidentas troleibusų kontaktinipo tinklo linijose, nėra aišku, tačiau kalbinti žinovai teigė, kad galėjo užtrumpinti linijos laidus.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Donatas atsiuntė vaikino pasakojimą įrodantį vaizdo įrašą, kuriame matosi, kaip žaibuoja troleibusų kontaktinis tinklas, o skaitytojas Tadas į socialinio tinklo Facebook paskyrą atsiuntė filmuotą medžiagą, kaip minėti „fejerverkai” atrodo iš automobilio vidaus. Vaizdo siužetus rasite straipsnio apačioje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA