Pusiau švankus laiškas Kalėdų seneliui, rastas „nurengiant” megztą Kauno eglutę | Kas vyksta Kaune

Pusiau švankus laiškas Kalėdų seneliui, rastas „nurengiant” megztą Kauno eglutę

Jono Danielevičiaus nuotr.

Nurinkinėjant nuotraukų parodą Kauno kalėdinės eglutės viduje, fotografas Jonas Danielevičius rado laišką. Jis buvo aukštokai užkabintas -kad jį užkabinti, reikėjo arba kopėčių arba užkabinti atsisėdus ant pečių, kitaip pasiekti neįmanoma. Fotografijos darbų autoriui rastas laiškas patiko ir jis nusprendė ne tik juo pasidalinti, bet ir padovanoti jį rašiusiems nemokamą fotosesiją.

Rastas paslėptas laiškas

Laiško tekstas:

„Brangus Kalėdų seneli,

šiemet buvom labai geri (šiek tiek ištvirkę) jaunuoliai. Rašom šį laišką bendrai kartu, siekdami tų pačių tikslų. Norim paprašyti išpildyti keletą mažyčių mūsų norų:

– Visų pirma, norim ramybės, santarvės, laimės, meilės, bučinių, šypsenų, kantrybės, supratingumo ir sekso mūsų asmeniniuose ir artimų žmonių gyvenimuose.

– …. reikėtų sutvarkyti Audinės vairo traukes. Na, prie to pačio reikia ir naujos mašinos. Didesnių arbatpinigių … . Nuraminimo mygtuko …

– …. trokšta, kad išrastum kontraceptinę priemonę, kuri būtų labai patikima, bet paprasta, nes ji nemėgsta prezervatyvų ir tablečių. Baigus universitetą gauti gerą darbą, o ne užpakaliuką nusivalyti su diplomu. Rasti piniginę su milijonu eurų grynais. Taip pat puikių draugų laiko kartu.

– Kaip ir visa Lietuva prašom normalios valdžios ir kelių!

– Kad greičiau ateitų karšta vasara.

Su meile, … ir … ;* pasirašo laišką Kalėdų seneliui rašę ir gražiausios Lietuvos eglės viduje palikę kauniečiai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA