„Kauno autobusai” švenčia jubiliejų | Kas vyksta Kaune

„Kauno autobusai” švenčia jubiliejų

Penktadienį bendrovės „Kauno autobusai” bendruomenė pažymėjo savo veiklos 80-metį. Visi vairuotojai į ankstyvą rytą išvažiuojantieji į reisus buvo pavaišinti tortu, ant kurio puikavosi užrašas „80 metų keliaujame kartu”. Įmonės istorija prasidėjo 1934 metais savivaldybės vadovams pasirašius sprendimą Nr. 444.

Šventės proga pasižymėjusiems vairuotojams buvo įteikti mero Andriaus Kupčinsko ir ir generalinio direktoriaus Mindaugo Grigelio padėkos raštai. Už ilgametį darbą ir keliones be avarijų, nepažeidžiant Kelių eismo taisyklių, vairuotojams Romualdui Jakui, Nikalajui Ričko ir Viktorui Stasaičiui buvo įteikti Tarptautinės kelių transporto sąjungos padėkos raštai.

„Sveikinu visą bendruomenę gražios šventės proga. Dėkoju jums už tai, kad vežate kauniečius, dirbate sunkų ir atsakingą darbą. Visi kartu stengiamės, kad keleiviai būtų patenkinti visuomeniniu transportu. Metai iš metų jūsų teikiamos paslaugos tampa vis kokybiškesnės, nes kasmet įsigyjame naujų autobusų. Iš „Kauno autobusų” išaugo „Kautra”, keleivius taip pat perveža „Autrolis”. Labai simboliška, kad jubiliejaus proga „Kauno autobusai” susijungia su „Autroliu”. Linkiu sėkmingų kelionių ir vis gerėjančių darbo sąlygų”, – kalbėjo meras A. Kupčinskas.

„Sunku suskaičiuoti, kiek per 80 metų nuvažiuota kilometrų, kiek pervežta keleivių. Kiekviena mūsų darbo diena prasideda rūpesčiu, kaip geriau aptarnauti keleivius. Dėkoju jums už sąžiningą, nuosaikų, dalykišką darbą. Šiandien visiems jums reikia paspausti ranką ir padėkoti. Pagarbą dar kartą jums išreikšime 24 dieną, kuomet visi susitiksime šventiniame koncerte”, – sakė bendrovės generalinis direktorius M. Grigelis.

Bendrovės „Kauno autobusai” technikos direktorius Kęstutis Derliūnas ne tik pasveikino kolegas, bet ir padainavo „Kelelis tolimas…” Jam pritarė visi šventės dalyviai. UAB „Kauno autobusai” bendruomenę taip pat sveikino Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras, bendrovės „Autrolis” atstovai ir kt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA