Teatrų metais paskelbti 2014-ieji įsibėgėja dovanomis | Kas vyksta Kaune

Teatrų metais paskelbti 2014-ieji įsibėgėja dovanomis

"Laimingų žmonių" archyvo nuotr.

Praėjusių metų vasarą Seimui priėmus nutarimą 2014-uosius paskelbti Teatrų metais, gimsta pirmosios teatro populiarinimo iniciatyvos. VšĮ „Laimingi žmonės“ teatro mėgėjams dovanoja 3000 bilietų į visus repertuare esančius spektaklius. Teatro vadovo Regimanto Malako teigimu, tokiu būdu siekiama populiarinti kultūrinį laisvalaikį bei priartinti žiūrovą prie teatro.

„Mano nuomone, yra svarbu, kad bet koks metų įvardijimas turėtų tiesiogiai paliesti tuo besidominčius žmones. Ir jei Teatrų metus pasiūlę autoriai įvardija norą, kad kiekvienas Lietuvos teatras 2014 metais žiūrovams pasiūlytų bent po 1-ą nemokamą spektaklį per mėnesį, tai mūsų dovanojami 3000 bilietų, apimtų daugiau nei 10 spektaklių“, – teigia VšĮ vadovas R. Malakas.

Visą vasario mėnesį, perkantiems 1-ą bilietą į VšĮ „Laimingi žmonės“ pasirinktą spektaklį, 2-asis dovanojamas. Pasak iniciatorių, tokia sąlyga parinkta siekiant užtikrinti sąžiningą bilietų sklaidą ir išvengti jų perpardavinėjimo.
„Idėjos tiesiog išdovanoti bilietus po vieną kiekvienam asmeniškai atsisakėme ir dėl to, kad spektaklio metu neišskirtume norinčių sėdėti drauge. Be to, siekiant palikti žiūrovui visišką laisvę rinktis, kuriame Lietuvos mieste, į kokį mūsų spektaklį ir kada jis norėtų nueiti, sklandų vietų paskirstymą įgyvendinti galima tik per specialias bilietų platinimo sistemas“, – teigia R. Malakas.

Organizatoriai informuoja, kad kovo 6 d. visi vasario mėn. įsigyti bilietai taip pat dalyvaus laimingame žaidime, kurio prizinis fondas: nakvynės 2-iems su pusryčiais Druskininkuose, Klaipėdoje, Vilniuje, kvietimai į spektaklius bei kiti prizai. Daugiau informacijos „Laimingi žmonės“ tinklalapyje bei socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

VšĮ „Laimingi žmonės“ veikla jungia skirtingų miestų, teatrų talentingus kūrybos žmones, o ją vainikuoja devyni spektakliai. Šį sezoną „Laimingi žmonės“ žiūrovams pristatė gyvenimiškąją premjerą „Pažadėk, kad neišeisi pirmas“. Teatrų metais kūrybinė komanda pasiruošus taip pat nenuvilti, tiek premjeromis, tiek dovanomis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA