Tarptautinė mentalistų asociacija apdovanojo garsiausią Lietuvos mentalistą iš Kauno Nicholą Kin | Kas vyksta Kaune

Tarptautinė mentalistų asociacija apdovanojo garsiausią Lietuvos mentalistą iš Kauno Nicholą Kin

Baltijos šalių rekordininkas kaunietis Nicholas Kin tarptautinės mentalistų asociacijos apdovanotas už nuopelnus mentalizmo srityje. Vasario 8 dieną Gardine Tarptautinio iliuzionistų festivalio „Magic Show 2014″ metu garsiausiam Lietuvos mentalistui bus įteiktas „Superstars of Mentalism” apdovanojimas.

Tarptautinės mentalistų asociacijos kasmetinis apdovanojimas „Superstars of Mentalism” įteikiamas labiausiai nusipelniusiam ir įspūdingiausius pasirodymus demonstravusiam mentalistui. Asociacijos nariai, tarp kurių yra tokie iliuzijos meno atstovai kaip Alexander Aleksander, Luke Jermay, David Berglass, Uri Geller ir kt. šių metų apdovanojimą skyrė lietuviui Nicholui Kin už mentalizmo meno populiarinimą bei pasirodymų metu demonstruojamą aukštą profesionalumo lygį.

„Labai džiaugiuosi, kad mano sugebėjimai jau ne pirmą kartą įvertinami prestižiniais apdovanojimais. Tokie įvertinimai yra didžiulė paskata tobulėti ir žiūrovams demonstruoti aukščiausios klasės mentalizmo pasirodymus,”- sako Nicholas.

Nicholas Kin visame pasaulyje žinomų mentalizmo meistrų įvertinamas ne pirmą kartą – 2010 metais Nicholas buvo nominuotas prestižiniam apdovanojimui „Merlin Award” už originaliausią pasirodymą, 2011 metais Baltijos šalių iliuzionistų asociacija AMBER jį pripažino geriausiu metų mentalistu, o 2012 metais Nicholui Kin buvo įteiktas apdovanojimas „The Geller’s Star”, kurį yra gavę tik 3 mentalistai iš viso pasaulio.

Vasario 8 – 9 dienomis Gardine vyksiančiame „Magic Show 2014″ tarptautiniame festivalyje Nicholas ne tik bus apdovanotas „Superstars of Mentalism” apdovanojimu – kaunietis mentalistas pakviestas būti komisijos nariu mentalizmo kategorijos konkursinėje programoje, o taip pat festivalio metu vesti seminarus mentalizmo tematika.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA