Tragiškoje avarijoje miesto centre įstrigusius jaunus žmones vadavo ugniagesiai | Kas vyksta Kaune

Tragiškoje avarijoje miesto centre įstrigusius jaunus žmones vadavo ugniagesiai

Ketvirtadienį 20.28 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Karaliaus Mindaugo prospekte., po M. K. Čiurlionio tiltu, įvyko eismo įvykis, prispausti du žmonės.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno ugniagesių-gelbėtojų pajėgos, Kauno policija ir greitoji medicinos pagalba.

Eismo įvykio metu susidūrė „Mercedes E280“ ir „Opel Astra Coupe“ markės automobiliai. „Mercedes“ susidūrimą atlaikė, bet „Opel“ visiškai sumaitotas, ugniagesiams teko jį pjaustyti, kad pasiektų viduje esančius du žmones.

Gelbėtojams ištraukus žmones paaiškėjo, kad 1991-iais gimęs vaikinas E.M., sedėjęs keleivio vietoje jau negyvas, o iš automobilio išvaduotą 1990-ais gimusią merginą G.L. gelbėtojai perdavė medikams. „Mercedes Benz E280“ vairavo D. V. (gimęs 1991 m.)

Liudininkų pasakojimu, eismo nelaimė įvyko, kai „Opel Astra“ vairuotoja, važiuodama Karaliaus Mindaugo prospektu ir bandydama sukti link stoties, nepastebėjo pagrindiniu keliu nuo Šančių atvažiuojančio „Mercedes“. Po smūgio „Opel“ atsidūrė už važiuojamosios dalies, kad išvaduoti jame įstrigusius žmones, gelbėtojams teko nupjauti automobilio stogą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA