Jaunasis „Žalgirio” gynėjas K.Vecvagaras patyrė sunkią traumą | Kas vyksta Kaune

Jaunasis „Žalgirio” gynėjas K.Vecvagaras patyrė sunkią traumą

Kauno „Žalgirio“ komandą ir toliau persekioja bėdos. Sekmadienį per treniruotę sunkią traumą patyrė Kasparas Vecvagaras. Pirmadienį atlikus išsamius tyrimus paaiškėjo, kad gynėjui trūko priekinis kryžminis kelio raištis.

Šią savaitę bus nuspręsta, kada žalgiriečiui bus atlikta operacija. Bet kokiu atveju jau yra aišku, kad tiek šį sezoną, tiek kito sezono pradžią K.Vecvagaras praleis be krepšinio.

„Traumą gavau lygioje vietoje. Per treniruotę su kamuoliu bėgau į greitą ataką ir bandžiau sustoti, o tuo metu kelis tiesiog kryptelėjo į šoną“, – situaciją prisiminė gynėjas.

„Žalgirio“ treneriai ir K.Vecvagaro komandos draugai iškart suprato, kad trauma yra rimta. Latvis skausmingai suriko, pats negalėjo pakilti nuo parketo, koja iš karto ištino. Vakar žalgirietis su komanda nevyko į Klaipėdą, o didžiąją dalį dienos praleido Kauno medicinos universiteto klinikose (KMUK), kur jam buvo atlikti įvairūs tyrimai. Deja, po jų gerų naujienų nebuvo sulaukta.

„Kol kas su šia žinia dar nespėjau susitaikyti. Reikia nusiraminti, susikaupti ir galvoti, kaip kuo greičiau sugrįžti į aikštę“, – apmaudo neslėpė K.Vecvagaras.
Šį sezoną K.Vecvagaras Eurolygos ir LKL čempionatuose buvo sužaidęs po 8 rungtynes. Eurolygoje jis pelnydavo po 2,5 taško ir atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo. LKL pirmenybėse šie rodikliai siekdavo 4,1 taško ir 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA