„Selas” E.Dragūnas pažėrė kritikos Prezidentei D.Grybauskaitei | Kas vyksta Kaune

„Selas” E.Dragūnas pažėrė kritikos Prezidentei D.Grybauskaitei

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Šiuo metu atostogaujantis Egidijus Dragūnas savo Facebook profilyje atskleidė, ką turėtų padaryti Prezidentė, kad gautų jo balsą per rinkimus. Tiesa, Dalia Grybauskaitė kol kas nepareiškė, kad kandidatuos antrai kadencijai.

Nuomonę garsus atlikėjas pareiškė po to, kai Lietuvos policijos departamentas savo Facebook puslapyje paskelbė apie Prezidentės įteiktą apdovanojimą vienam Kauno policijos pareigūnui konkurso „Herojai tarp mūsų“ finale.

Atlikėjas Egidijus Dragūnas, dažnai garsėjantis kontraversiškais pasisakymais ir elgesiu, pareiškė:

„Man sukelia juoką šitas medalių dalinimas, tipo dėmesys paprastiem žmonėm, o iš tikro tai yra balsų pirkimas prieš rinkimus. Šlykštu… Nori tiesos politike? Nori mano balso?

Įvesk mirties bausmę Lietuvoje už korupciją, mirties bausmę kostiumuotai mafijai, mirties bausmę ministerijoms, taškančioms pinigus, kuriuos reikia surinkti paprastiems žmonėms, diena ir naktis, šilta ar karšta, linksma ar liūdna, mėnesio pabaigoje, kurių laukia išsišiepus mokesčių inspekcija. Pasižiūrėk tiesai į akis ir turėsi mano balsą ir pagarbą. Ir ne tik mano”, mintis viešame Facebook profilyje daugiau nei 160 tūkst. savo sekėjų išsakė E.Dragūnas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA