Užburtoje sankryžoje miesto centre – vėl avarija | Kas vyksta Kaune

Užburtoje sankryžoje miesto centre – vėl avarija

Jei Kauno centre rinktume avaringiausią sankryžą, ja neabejotinai taptų Mickevičiaus ir Kęstučio gatvės kelio sankirta. Kodėl? Reikėtų klausti vairuotojų, tačiau jie po čia įvykusių eismo įvykių gali pasakyti, kad nematė atvažiuojančios mašinos arba kad šviesoforas rodė “žalią”.

Ketvirtadienio vakarą, po 19 valandos šioje vietoje vėl įvyko avarija. Laimei, eismo dalyviai ir keleiviai atsipirko lengvais sumušimais ir išgasčiu.

Abu automobiliai važiavo Mickevičiaus gatve degant žaliam šviesoforo signalui. „Skoda Superb“, skubėjo link „Akropolio“, „Opel Meriva“ vairuotojas iš Mickevičiaus g. bandė sukti į kairę, Kęstučio g., tačiau nepastebėjo „škodos“, kurią turėjo praleisti.

Įvykio vietoje pradėjus fotografuoti, paaiškėjo, kad abiejų automobilių vairuotojai pažįstami „Kas vyksta Kaune“ žurnalistams. Avarijos kaltininkas, dirbantis netoliese redakcijos teigė, kad nepastebėjo atvažiuojančio automobilio ir rėžėsi į jo priekį.

Kitą automobilį vairavo Indrė Jučaitė, kuri vyko kartu su Audra Jučiene, organizuojančios festivalį „Kaunas Jazz“. Moterys buvo sukrėstos įvykusios avarijos. Netrukus į nelaimės vietą atvyko ir Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Jonas Jučas, kuris nuramino bei paguodė savo šeimos moteris.

Šioje vietoje yra įvykusi ne viena skaudi avarija, apie jas rašėme anksčiau. Keli kauniečiai apie šią sankryžą yra išsakę pasiūlymų, pvz. perprogramuoti šviesoforą, pastatyti papildomą sekciją, uždrausti automobilius parkuoti Mickevičiaus gatvės atkarpoje nuo Miško iki Kęstučio g., tačiau eismo saugumo komisija panašius klausimus, kaip tobulinti esamas sankryžas ir mažinti avaringumą jose, retai įtraukia į savo darbotvarkę. Tiesa, neseniai vienas bandymas keisti eismo tvarką sankryžose buvo. Valdininkai eksperimento tvarka buvo įrengę laikiną žiedą prie išvažiavimo iš savivaldybės.

Penktadienio rytas: autobusą Kęstučio gatvėje taranavo „Peugeot”

Lengvųjų automobilių vairuotojai “važiavo” šaligatviais, kelionė baigėsi 3 automobilių avarija

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA