Į vicemero pareigas sugrįžęs V.Popovas pats trauktis neketina, lauks partijos įvertinimo | Kas vyksta Kaune

Į vicemero pareigas sugrįžęs V.Popovas pats trauktis neketina, lauks partijos įvertinimo

Archyvo / Evaldo Virkečio nuotr.

Po atostogų į Kauno mero pavaduotojo darbo vietą grįžęs vicemeras Vasilijus Popovas atgailauja ir teigia, kad buvo nukautuotas kaip boksininkas, tačiau šiuo metu bando stotis ant kojų.

Nemalonumai ir kolegų nemalonė V. Popovą užgriuvo, kai savo darbo vietoje gruodžio 18 dieną pasirodė sunkiai pastovintis ant kojų. Tuomet anonimo iškviesti policijos pareigūnai nustatė, kad vicemeras darbe – su daugiau nei 3 promilėmis girtumo. Portalo žiniomis, V.Popovą „įduoti” galėjo kiti tarybos nariai, norėję pakišti vicemerui „kiaulę”.

Socialdemokratas teigia savo noru iš pareigų nesitrauks ir lauks partiečių nuomonės. Anot V.Popovo, pirmasis svarstymas partijos viduje turėtų vykti savaitės viduryje, o jis pasiruošęs priimti bet kokį kolegų sprendimą.

„Boksininko terminologija kalbant, buvau nokaute, o po nokauto boksininkai atsikelia, bet paprastai būna kas nors šalia ir jiems padeda. Aš atsikėliau, aš tų pasekmių nepamiršiu savo viduje, nes tai mano gyvenimo dalis, to neišbrauksi“, sakė Kauno mero Andriaus Kupčinsko pavaduotojas V.Popovas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA