Į knygyną skubėjo spec. tarnybos (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Į knygyną skubėjo spec. tarnybos (atnaujinta)

delfi.lt 2014/01/21 13:41
DELFI nuotr.

Antradienį gautas pranešimas, kad Kaune, Laisvės alėjoje įsikūrusiame knygyne jaučiamas dujų kvapas. Dėl galimo dujų nuotėkio į centrinę Kauno gatvę skubėjo specialiosios tarnybos. Tačiau paaiškėjo, kad patalpose kažkas pripurškė pipirinių dujų.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos specialiosios tarnybos – ugniagesiai–gelbėtojai, policija.

Kaip sakė budintis Kauno apskrities VPK pareigūnas, buvo gautas pranešimas apie galimą dujų nuotėkį.

Atvykę specialistai nustatė, kad dujų nuotėkio nėra. Kaip teigė Kauno ugniagesių atstovė Džiuginta Vaitkevičienė, nustatyta, kad knygyne buvo pripurkšta pipirinių dujų, todėl pakako tik išvėdinti patalpas.

ATNAUJINTA

Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė spaudai pranešė, kad buvo gautas pranešimas apie tai, kad bibliotekos patalpose jaučiamas aštrus dujų kvapas. Bibliotekos darbuotojai iki priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnų atvykimo išvedė žmones iš patalpų ir vėdino patalpas. Iš patalpų išvesta 6 administracijos darbuotojai ir 4 lankytojai. Atvykus į vietą PGP, dujų kvapas jaučiamas nebuvo. Išmatavus dujų matavimo analizatoriumi patalpas, cheminių medžiagų koncentracija neužfiksuota. Patalpos buvo patikrintos ir išvėdintos. Spėjama, buvo panaudotas aerazolinis dujų balionėlis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA