Į Jūsų klausimus atsako advokatė R.Kazlauskienė | Kas vyksta Kaune

Į Jūsų klausimus atsako advokatė R.Kazlauskienė

Tradicinėje pirmadienio rubrikoje gyventojus konsultuoja teisininkė Raimonda Kazlauskienė:

Pralaimėjau bylą dėl skolos priteisimo. Deja, mano finansinė padėtis šiuo metu neleidžia man sumokėti visos priteistos skolos. Ar egzistuoja kokia nors priemonė, kuria galėčiau pasinaudoti?

LR CPK 284 str. numatyta galimybė prašyti teismo sprendimo įvykdymo atidėjimo vėlesniam laikui, arba sprendimo išdėstymo dalimis. Atsižvelgęs į savo finansinę padėtį, galite teismui pateiktį vieną iš šių prašymų, kartu su juo pateikdamas įvairius įrodymus apie savo materialinę padėtį. Tokias įrodymais laikomos pažymos iš Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos, apie jūsų gaunamas pajamas ir išmokas, mokamos kredito įmokos, informacija apie išlaikomus asmenis ir kita panaši informacija.

Primename, kad klausimus, į kuriuos pageidaujate advokatės atsakymų, galima siųsti el.paštu kaunas@kasvyksta.lt

Pageidaujančius asmeninės konsultacijos ir teisinių paslaugų, prašome kreiptis tiesiogiai į advokatę telefonu 8 671 29151, arba atvykti į advokatų kontorą R. Kazlauskienė ir partneriai, esančią I. Kanto 24-12, Kaune.

Informuojame, kad jau veikia ir nauja advokatų kontoros R. Kazlauskienė ir partneriai interneto svetainė : www.advocatera.lt .

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA