Daugiabutyje kilus gaisrui, žuvo žmogus (į šį butą ugniagesiai skubėjo ir vakar) | Kas vyksta Kaune

Daugiabutyje kilus gaisrui, žuvo žmogus (į šį butą ugniagesiai skubėjo ir vakar)

Šeštadienio vakarą gausios ugniagesių gelbėtojų pajėgos skubėjo į vieną daugiabutį netoli VI forto žiedo. Jiems atvykus paaiškėjo, kad stipriai smalkėmis apsinuodijęs  žmogus negyvas.

Pranešimas apie gaisrą Bendrajame pagalbos centre gautas 18:07 val. Bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gyventojai pranešė, kad M. Riomerio g. 33 dega butas.

Į įvykio vietą skubiai išsiųstos Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos pajėgos, Kauno greitosios pagalbos medikai ir policijos pareigūnai. Kadangi nebuvo aišku, kuriame aukšte kilo gaisras, atsiųsti ir du sunkvežimiai su kopėčiomis.

Ugniagesiai gelbėtojai iš buto išnešė nebegyvą jo gyventoją, taip pat rūpinosi, kad kiti namo gyventojai neapsinuodytų smalkėmis ir stengėsi išvėdinti laiptines. Gyventojai teigė, kad dūmų kvapas buvo jaučiamas ir aukštesniuose daugiabučio aukštuose.

Užsidegusiame bute gelbėtojai pamatė visišką netvarką. Baisi betvarkė bylojo apie šeimininko gyvenimo būdą.

Kaimynai spėliojo, kad pirmame aukšte gyvenęs žemaūgis vyriškis sukėlė gaisrą gamindamas maistą, tačiau papasakojo, kad ugniagesiai čia skubėjo ir vakar. Tuomet buvo jaučiamas degančio popieriaus kvapas, tačiau buto šeimininkas teigė, kad prisvilo kepama žuvis.

Kaimynai pastebėję gaisrą ir laukdami gelbėtojų, bandė išlaužti kaimyno buto duris, tačiau nesėkmingai.

Gyventojai teigė, kad ne kartą kreipėsi į socialinius darbuotojus, policiją, tačiau niekas neužkirto kelio šiai nelaimei, o penktadienio vakarą tame pačiame bute gaisrą gesinę ugniagesiai kaimynams sakė: „laukite nelaimės“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA