Skaitytojas Vikas: dešros ES neuždraus, bet žiniasklaida yra baisi jėga | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas Vikas: dešros ES neuždraus, bet žiniasklaida yra baisi jėga

„Kas vyksta Kaune” skaitytojai internetinėje erdvėje dažnai išsako įdomių minčių. Šį kartą mūsų akiratyje – sarkastiško Viko rašinys apie tai, kad jam šiandien buvo puiki diena, nepaisant to, kad ryte jį sukrėtė žinia apie rūkytos mėsos uždraudimą Europos sąjungoje.

Prisipažinsiu, man šiandien puiki diena. Visų pirma tai šiandien nedirbu, rytoj taip pat, vien jau dėl to turėčiau iššauti kokio pigaus „šampanizuotas vyno gėrimas” butelį, antra, po rytinio sukrėtimo, kai jau buvau bepradedąs galvoti, kad ES uždraus rūkytus mėsos gaminius, visgi sužinojau kad neuždraus.

Tik dabar praeidinėja tas malonus palengvėjimo jausmas, nes tikrai nenoriu gyventi pasaulyje be rūkytų mėsos gaminių. Man visiškai nusispjaut ant to, kad ten kažkam kažkas pasirodė nesveika ir taip toliau, nes mano senelis valgė rūkytus mėsos gaminius, jo senelis valgė, jo senelio senelis valgė ir visi jie sulaukė vėlyvų senatvių. Niekada nebuvau ir nebūsiu nei veganas, nei vegetaras ir kai kas lenda su savo draudimais prie mano mitybos, mane apima neteisybės, suvaržytų laisvių ir pamintų MANO interesų jausmas.

Jau galvojau, kad teks nuo kokių 2015 metų, apsirūpinėti rūkytais mėsos gaminiais per visokius pažįstamus, skambinėti telefonais ir laikantis konspiracijos vesti visokius paikus dialogus, kaip antai „ė, girdi, žėk, pas tave dar liko tų pakvietimų į dramteatrio „palatą” ar „reik žinai parašyti pusantro kilogramo svorio referatą apie Krungolcą mano vienam draugeliui iš kūno kultūros instituto, nežinai kas galėtų pagelbėti?” ir po to tuos kumpius, nupirktus už astronominius pinigus vežiotis, baiminantis kad aplinkiniai ar kokie netyčia užklydę pareigūnai neužuostų, nemokėti už juos mokesčių, remti šešėlį, o jei neduokdie pagaus – dievagotis, kad pats išsirūkei ir čia tikrai ne pardavimui, o savo reikmėms, gauti baudą ir taip toliau. Nieko neprimena?

O šiaip tai jei taip rimčiau kalbant, tai dar kartą įsitikinau, kokia baisi jėga yra ta žiniasklaida, formuojanti paikų protų nuomones savo nesibaigiančiu srautu, savo visokiais neobjektyviais, pirktiniais, reklaminiais, užsakytais ar šiaip, iš kvailumo ir neapsižiūrėjimo gimusiais reportažais bei straipsniukais, jei net man, tokiam, kuris toli gražu retai kada tiki kas jam kur sakoma, sugebėjo įvaryti rytinį panikos priepuolį. Beliktų dar paleisti antį, kad ES uždraus gerti, rūkyti, kiaulieną, bulves, atims vaikus ir atiduos fidofilams su pederastais (a, šitas jau buvo, sorry), kad išvogs viską (šitas ir buvo, bo nupirks visą žemę ir viską išvogs, skalūnus su sapropeliu,m bei neįkainuojamas mūsų senolių girias ant popieriaus paleis) ir tuomet surengti referendumą dėl to, kad referendumui užtektų 100k parašų, o tuomet surengti referendumo iniciatyvą dėl referendumo dėl išstojimo ir galiu lažintis iš nuoširdžios šypsenos, kad jau žinau kokie būtų rezultatai.

Jei norite išsakyti nuomonę, rašykite kaunas@kasvyksta.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA