Netyla aistros dėl pusnuogių merginų su Lietuvos vėliavomis per „Žas” pasirodymą | Kas vyksta Kaune

Netyla aistros dėl pusnuogių merginų su Lietuvos vėliavomis per „Žas” pasirodymą

Nors daugelis M.A.M.A. 2013 laureatų šiuo metu dar saldžiai snaudžia po vakar vykusių muzikos apdovanojimų, kurie po renginio Kauno „Žalgirio“ arenoje persikėlė į vieną Vilniaus naktinį klubą laistyti laimėjimų, skaitytojai nerimsta ir aptarinėja ne tik, ar verti įvertinimo buvo tikrai tie, kas gavo apdovanojimus, bet ir kadaise skandalistais vadintų „Žas“ pasirodymą, kuris sukėlė diskusijų audrą dėl pusnuogių merginų su Lietuvos vėliavomis.

Aistros dėl šio pasirodymo kyla, nes jo metu grupės nariams atliekant dainą „Ne kažką“ apie bėgančią Šešupę, tekantį Nemuną, brangią tėvynę Lietuvą, ant scenos pasirodė ilgakojės pusnuogės gražuolės, nešinos Lietuvos vėliavomis.

Kelios „Kas vyksta Kaune“ skaitytojos, stebėjusios renginį gyvai per televiziją su mažamečiais vaikais teigia, kad tokiems pasirodymams nedera naudoti valstybingumo simbolių, o ir kokį pavyzdį rodome vaikams ant scenos leisdami lipti pusnuogėms merginoms?

„Vėliavą nešanti ilgaplaukė blondinė – blogas pavyzdys jaunimui, kurie gali suprasti, kad nuogumas ir Lietuvos vėliava yra du puikiai suderinami dalykai“, savo nuomonę išsakė skaitytoja Rasa.

Kauniečiai, kaip jūs manote, ar grupė „Žas“ ir jų pasirodymas derėjo šiame renginyje artėjant skaudžiai ir amžinai atmintinai sausio 13-ajai?

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA