P.Jankūnas: turime žaisti agresyviau | Kas vyksta Kaune

P.Jankūnas: turime žaisti agresyviau

Kauno „Žalgiris“ tęsia Eurolygos TOP 16 kovas ir šį penktadienį stoja į mūšį išvykoje su Maskvos „CSKA“ klubu. Po praėjusią savaitę komandos namuose patirto pralaimėjimo, komandos treneris teigia, kad komandai reikia stipriai dirbti, jei nori laimėti.

„Pristatinėti varžovų nereikia, visi žino CSKA komandą, tikrai įspūdingą turi sudėtį, įspūdingi žaidėjai, trenerių kolektyvas surinktas labai geras, ši komanda yra solidi ir žaidžia labai gerai, tiek puolime, o pastaruoju metu ir gynyboje, dėl to ir rezultatai pas juos geri. Laimėjo paskutines varžybas išvykoje, tikrai komanda jaučiasi puikiai ir mums bus sunku žaidžiant pas juos namuose“, sakė Saulius Štombergas.

Treneris sakė, kad Maskvos „CSKA“ komandoje negalima išskirti nei vieno žaidėjo: „Visa komanda žaidžia nuostabiai, yra labiau akcentuoti Sonny Weemsas, Milošas Teodosičius, Nenadas Krstičius. Ant jų pastatytas žaidimas, jie tą rezultatą daugiausiai ir daro. Mums bus didžiausias tikslas prieš juos apsiginti.“

Tuo tarpu Paulius Jankūnas teigė, kad komanda turi žaisti kur kas agresyviau.

„Tikrai turime žaisti agresyviau. „Bayern“ čia atvažiavęs pradėjo žaisti agresyviau ir mes pasimetėme. Turime būti agresyvūs, kad nepasimestume ir pridarytume varžovams problemų. CSKA – stipri komanda, daug gerų žaidėjų, turi ir pamainos – kas pakyla nuo suolo visi gali lemti rungtynių baigtį. Tikrai bus labai sunku“, sakė P. Jankūnas.

Pirmose rungtynėse „Žalgiris“ Kaune 66:84 nusileido Miuncheno “Bayern”. Tuo tarpu CSKA svečiuose 84:77 įveikė Manto Kalniečio ir Simo Jasaičio Krasnodaro „Lokomativ-Kuban“.

Maskvos CSKA – Kauno „Žalgiris“ rungtynių pradžia – penktadienį 18:00.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA