Skaitytojas: kodėl statybininkai teršia miesto centrą? | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: kodėl statybininkai teršia miesto centrą?

Ketvirtadienį pasipiktinęs „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pranešė, kad miesto centre iš statybvietės išvažiuoja sunkiasvorės transporto priemonės, kurios laužo šaligatvio plyteles, taip pat palieka nešvarią važiuojamąją dalį.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistui nuvykus į įvykio vietą, iš tiesų ant važiuojamosios dalies buvo galima matyti purvo žymių iš statybvietės. Taip pat pastebėta, kad šaligatvio plytelės suskilinėjusios.

Statybvietėje buvę darbininkai teigė, kad išvažiavus sunkiasvorėms transporto priemonėms gatvė bus išvalyta, tačiau kaip portalą patikino viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Danas Bortkevičius, purvo ant važiuojamosios dalies būti negali, o transporto priemonės iš statybvietės turi išvažiuoti švarios ir pažadėjo atkreipti dėmesį į šią situaciją.

Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas, įsigilinęs į situaciją, portalą informavo, kad įmonė, vykdanti statybos darbus turi sutartį su „Kauno švara”, pagal kurią valoma gatvė. Taip pat statybų bendrovė yra įpareigota sutvarkyti sulaužytas šaligatvio plyteles. Pasiteiravus, kas kiek laiko valoma gatvė pagal sutartį, D.Bortkevičius atsakė, kad jų skyrius neturi teisės tikrinti verslo subjektų sutarčių, todėl nėra aišku, kas kiek laiko atliekami valymo darbai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA