Kauniečiai Naujuosius pasitiko ramiai, šampanas liejosi laisvai | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai Naujuosius pasitiko ramiai, šampanas liejosi laisvai

2014-uosius Kauno Rotušės aikštėje pasitiko minios žmonių, kurie nuo 23 valandos traukė senamiesčio link. Kauniečiai ir miesto svečiai, šaudydami fejerverkus, sveikindami vienas kitą ir susidauždami šampano taurėmis linkėjo vieni kitiems gerų metų.

NUOTRAUKŲ IR VIDEO GALERIJOS

Dalis kauniečių nepaisė prašymo nesinešti fejerverkų į Rotušės aikštę ir juos šaudė arti žmonių minios, tačiau kaip portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo greitosios medicinos pagalbos budinti gydytoja, Rotušės aikštėje fejerverkais ar petardomis susižalojusių žmonių nebuvo.

Tačiau sprogstamosiomis priemonėmis prieš pat naujuosius susižeidė Partizanų ir Banaičio gatvėse, o Kauko alėjoje ant apleisto pastato fejerverkus bandę stebėti keli kauniečiai iškrito iš pastato balkono. Jie ne tik kad nematė naujamečių fejerverkų, bet ir buvo priverstinai pristatyti į gydymo įstaigą.

Žmonės šventė, vartojo alkoholį, netrūko konfliktų, muštynių, vieno eismo įvykio metu buvo sužeisti 5 žmonės, o 66-erių vyras iškrito iš balkono ir žuvo.

Kauno, Alytaus ir Marijampolės apskrityse bendrasis pagalbos centras sulaukė trigubai daugiau skambučių nei įprastą dieną.

Kauno medikai naujųjų išvakarėse ir naujųjų naktį padėti žmonėms skubėjo apie 300 kartų.

Kauno apskrities policijos budėtojas naujametę naktį teigė, kad naktis įprasta, žmonės švenčia, tačiau rimtesnių nusikaltimų neužregistruota.

Kaip miestiečiai sutiko 2014-uosius metus, žiūrėkite foto ir vaizdo galerijose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA