Bendrasis pagalbos centras per naujuosius reagavo lėtai, gaisras nuo bengališkos ugnelės įsiplieskė greitai | Kas vyksta Kaune

Bendrasis pagalbos centras per naujuosius reagavo lėtai, gaisras nuo bengališkos ugnelės įsiplieskė greitai

Naujųjų metų sutikimas Kaune ne visiems baigėsi laimingai. Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai jau Karaliaus Mindaugo prospekte pastebėjo skubiančias ugniagesių gelbėtojų transporto priemones, kurias nusekė iki Putvinskio gatvės.

Į įvykio vietą netrukus atvykę žurnalistai, budėję naktiniame Kaune, sutiko kauniečių grupelę, kurių veidai buvo apsmilkę. Jie ir papasakojo, kaip įvyko šis nelaimingas naujametis įvykis.

Įvykio vietoje buvusi S.A., su draugais sutikusi naujuosius metus užsidegusiame bute, emocingai skundėsi, kad bendrasis pagalbos centras ir vėl neišlaikė egzamino, reaguodamas į kauniečių pagalbos skambutį. Kaip teigė nuo liepsnojančios bengališkos ugnelės užsidegusio buto svečiai, jie bandė prisiskaminti telefonu 112, tačiau bent 20 minučių niekas nenorėjo atsiliepti į jų pagalbos šauksmą.

Pakėlę telefono ragelį, bendrojo pagalbos centro specialistai nepatikėjo, kad skambinantys asmenys pranešė apie tikrai įvykusią nelaimę. Tik po ilgų įtikinėjimų ir pasakius skambinančios pavardę, pagalba į Kauno miesto centrą buvo išsiųsta.

Keturiais ekipižais atvykę ugniagesiai gelbėtojai pradėjo likviduoti gaisro padarinius, iš degančio buto ištempė degančius daiktus, o bute šventės dalyviai, pradėjo nešti daiktus iš atvira liepsna liepsnojančių patalpų ir skundėsi, kad ištikus nelaimei, jiems taip ilgai tek įtikinėti pagabos tarnybą. Kitoje gatvės pusėje yra įsikūrę Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA